Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Wat is loopbaanbegeleiding en waar kan ik loopbaancheques bestellen?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de goede job te vinden? Wat is mijn overgave? Hoe benut ik mijn kwaliteiten optimaal. Een weerwoord op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en mevrouwen.

 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gewone tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Tips sollicitatie nodig? Klik op deze link: http://ucareloopbaanbegeleiding.be/2015/10/de-14-beste-jobsites-van-belgie/

 

Cheque besteld; hoe nu verder?

Heeft u er wel recht op? Dan verkrijgt u van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor € 40,- via uw mail of post.

Als u geen recht op heeft, dan ontvangt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Wilt u extra info? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor gratis introductie.

Is de cheque uniek?

Een unieke code van de cheque. Deze code zal opgevraagd worden ter verificatie.

Heb ik recht op loopbaancheques indien ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijdsbestek van verbrekingsvergoeding.

 Wat als ik mijn arbeid cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de jobcheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

U begeert bevordering maken of aangaande een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

  • ZZP’ers
  • Carrière
  • Ontslagen of in opzeggingstermijn

Baan test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de handige job voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de correcte kant op met uw carrière? Mits u vragen heeft omtrent uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen beleven zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele sfeer, de ordelijke systeem en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en persoonlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Loopbaancheques

Met de jobcheques krijgt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u tezamen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens bekomt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw taak- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Waarom loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is erop gericht om u te bijstaan bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw arbeid of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw arbeid- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat advies geleidt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Kortom, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met loopbaancheques, een procesverloop brengt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

 

 

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/