Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Wat kun je doen om muggenoverlast te voorkomen?

 

Muggenoverlast is iets waar eigenlijk niemand op zit te wachten, vandaar dat het dan ook iets is wat je wilt voorkomen en wat je op wilt lossen. Gelukkig zijn hier oplossingen voor, echter is het beter om muggenoverlast in zijn geheel te voorkomen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een muggenlamp aan te schaffen. Deze lamp werkt aan de hand van een lamp die de muggen aantrekt. De mug die komt hier op af en als hij de lamp aanraakt krijgt hij een schok en gaat hij dood.

Muggenlamp

Een muggenlamp is dus een ideaal middel tegen steekmuggen, ze kunnen je nu niet meer prikken en je hebt er op die manier geen last meer van. Mocht je op zoek zijn naar een goede lamp dan kun je eens kijken naar de Cyclone lamp. Deze lamp heeft heel veel goede reviews en echt iedereen is er ontzettend positief over. Vandaar dat je deze dus prima kunt kiezen als oplossing voor je probleem. Ook is het fijn dat de lamp gemaakt is van metaal, hierdoor is hij toch wel steviger dan een plastic versie van de Action.

DEET

Een ander middel om een muggenplaag te voorkomen is DEET. Dit middel spray je op je lichaam en het geeft een bepaalde geur af, de muggen houden hier niet van en ze zullen dan ook uit je tuin en huis verdwijnen. Steekmuggen maken hier echt geen schijn van kans tegen. Dit geldt ook zo voor citronella, dit middel heeft een zure lucht, dit is alweer iets waar muggen niet makkelijk tegen kunnen.

Voorkom geurtjes

Wat je ook kunt proberen is om te gaan douchen voor je naar bed gaat, zo zweet je minder en krijg je ook niet zo snel last van muggen, muggen komen nu eenmaal af op de geur van zweet. Als je dus minder naar zweet ruikt dan is de kans op prikken kleiner. Als je parfum opdoet, zorg er dan voor dat je niet teveel gebruikt. De zoete geur trekt namelijk nog meer muggen aan. Het is dus echt niet zo heel erg moeilijk om een muggenplaag te voorkomen, je moet er alleen een beetje moeite voor doen. Als je dit weet dan kun je zonder problemen van die vervelende beesten af komen. Let dus een beetje op de tips die hierboven gegeven zijn, voor je het weet ben je van je problemen met de muggen af.