Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Huisnummers en naamborden worden snel geleverd door De Naambordenspecialist

Een naambord van RVS? Van kunststof? Van emaille? Of misschien wel van natuursteen? Naar welk materiaal jouw voorkeur ook uitgaat, bij De NaambordenSpecialist zit je goed. Deze webwinkel is er voor iedereen die een nieuw huisnummer of een nieuwe naamplaat wil. Maar het assortiment is breder.

Straatnaambord met eigen naam

Wat te denken van een uniek straatnaambord. We bedoelen dan natuurlijk niet de officiële straatnaamborden die vanuit overheidswege worden uitgegeven. Nee, dit zijn cadeaus voor vrienden, collega’s, familie en/of buren. Je kunt een straatnaambord persoonlijk maken door te kiezen voor een bepaalde kleur en een specifiek lettertype. De straatnaamborden van De Naambordenspecialist zijn gemaakt van mooi emaille en er zijn meerdere maten leverbaar. Je kunt kiezen uit maar liefst negen kleuren voor het bord en de tekst. De tekst, één of twee regels, is vrij te kiezen.

Huisnummer naambord

Een huisnummer bij de voordeur, je staat op het punt een nieuw exemplaar te bestellen. Maar waar en hoe te beginnen? Zoek niet verder, hier op denaambordenspecialist.nl word je snel geholpen! Hierbij een aantal opties als het om moderne huisnummers gaat. Een huisnummer gemaakt van:

* emaille;

* -leisteen;

* kunststof;

* natuursteen;

* staal;

* hout;

* messing;

* rvs.

Heb je een zwak voor emaille look of cottage huisnummers? Ook dan zit je goed bij de Naambordenspecialist. Dierenpenningen worden ook vaak aangeschaft via de webshop van De Naambordenspecialist. Deze penningen zorgen ervoor dat huisdieren die weglopen zo snel mogelijk weer teruggevonden worden. Je kunt je telefoonnummer en/of adres in de penning laten graveren. Dit kan aan 1 of aan 2 kanten van de dierenpenning. Aan jouw de keuze!

Het huisnummer of de dierenpenning betalen kan in Nederland via Ideal. Woon je in België dan zijn dit de opties: Bancontact, Belfius Direct Net en KBC/CBC. In Europa geldt verder Sofort Banking en wereldwijd PayPal of overboeking van het verschuldigde bedrag op NL18 KNAB 0254 9974 49

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/shop/naamborden/rvs