Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Prachtig parket met vloerverwarming gelegd door een specialist

Parket met vloerverwarming is heerlijk warm, letterlijk en figuurlijk. Uw huis wordt er efficiënt door verwarmd en het parket geeft een warme uitstaling. Zo geniet u van optimaal behaaglijk comfort. Het is helaas een wijdverbreid misverstand dat houten vloeren en vloerverwarming niet samengaan. De specialisten van Van den Dongen Parket weten wel beter. Al jaren leggen zij probleemloos vele soorten parket met vloerverwarming in allerlei woningen aan. Van nieuwbouwappartementen tot oude landhuizen: overal plaatsen zij prachtig parket met vloerverwarming. In de showroom in Goes vindt u vloeren in verscheidene stijlen. Er zit altijd een vloer bij die u mooi vindt en die te combineren is met vloerverwarming.

Laat u informeren door de experts

In principe is het mogelijk om in ieder huis parket met vloerverwarming te plaatsen. Zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming is mogelijk. Parket met vloerverwarming aanleggen vergt echter wel de nodige kennis en specialistische producten. Onder invloed van warmte en vocht, vervormd hout immers. In nieuwbouwwoningen zit nog veel vocht in het cement, terwijl in oude huizen vaak grote temperatuurverschillen zijn door tocht. Laat u daarom informeren door de experts van Van den Dongen Parket. Door hun ervaring, kennis en hoogwaardige materialen krijgt u gegarandeerd een prachtige parketvloer met perfect werkende vloerverwarming.

Geniet binnenkort van een warme vloer

Wilt u parket op vloerverwarming laten aanleggen? Dan heeft u meteen een mooie vloer en een warm huis. Bovendien heeft u dan ook geen last meer van radiatoren die uw interieur verstoren en lastig schoon te maken zijn. Vraag de specialisten van Van den Dongen Parket naar de mogelijkheden. Zij adviseren u graag bij het kiezen van het juiste verwarmingssysteem en een passende vloer. U bent van harte welkom in de showroom vol prachtige parketvloeren, die u niet alleen mag bekijken, maar ook aanraken. Een vloer moet immers niet alleen mooi zijn en bij uw interieur passen, hij moet ook fijn aanvoelen. Bij Van den Dongen Parket vindt u gegarandeerd een heerlijk warme vloer die perfect bij u én uw woning past.

http://www.vandendongenparket.nl/