Winkeltrefpunt
Image default
Tuin en buitenleven

Wilt u de taxus in uw assortiment opnemen en zoekt u een kwekerij?

Een taxus is een schitterende plant die schitterend staat in bijna iedere tuin. Het is ook een populaire plant, omdat hij zeer gemakkelijk is in onderhoud. Mede hierdoor is de taxus zeer geschikt om een strakke haag mee te creëren. Bij Kwekerij Plantloon, de specialist in haagplanten, heeft u een ruime keuze uit meerdere soorten taxussen en andere haagplanten. Gaat u voor de stijlvolle picea of de welbekende buxus? Of toch voor de wat minder bekende chamaecyparis? U heeft bij Kwekerij Plantloon het hele jaar door de keuze uit veel verschillende soorten haagplanten. Profiteer van een goede service wanneer u deze haagplanten bestelt. Wist u bijvoorbeeld dat Kwekerij Plantloon de planten  in heel Europa levert? Dit kan door samenwerking met kwekerijen en transportbedrijven door het hele continent.

Niet zomaar een taxus kwekerij

Kwekerij Plantloon is niet zomaar een taxus kwekerij. De planten zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar worden ook duurzaam geteeld, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo kweekt deze specialist perfecte haagplanten die uniformiteit uitstralen. Zo plant u altijd een strakke haag. De planten blijven altijd groen en zijn geschikt voor solitaire beplanting, blokbeplanting en haagbeplanting. Ze kunnen dus alleen geplant worden, in een groepje bij elkaar of als haag. Zo ontstaat er een speelse tuin, waarin toch eenheid ontstaat door het gebruik van groenblijvende planten. Dat kan alleen bij een professionele taxus kwekerij als Kwekerij Plantloon uit Kaatsheuvel.

Eenvoudig uw planten bestellen

Bij Kwekerij Plantloon heeft men met een terrein van ruim 60 hectare altijd voldoende planten op voorraad. Het bestellen van uw haagplanten is dan ook eenvoudig. Dit kan online, maar de vriendelijke medewerkers ontvangen u ook graag op de kwekerij. Ook is het mogelijk om de planten van uw keuze telefonisch of per e-mail te bestellen. Deze specialist levert altijd binnen enkele dagen.

https://www.plantloon.nl