Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Hortensia online bestellen

Een prachtige bos met hortensia’s

Een hortensia is een prachtige plant die prachtig staat. In de tuin, maar ook in een vaas. Dit is een grote en bekende groep bladverliezende tuinplanten. Deze tuinplant is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Roze, witte, paarse, blauw, noem maar op! Sommige kleuren kunnen tijdens het seizoen veranderen. Onder andere door de zon en door de temperatuurverschillen. Mijn buurvrouw heeft mij na het overlijden van mijn man er doorheen gesleept. Als ik verdrietig was kon ik bij haar terecht. Ze stond dag en nacht voor me klaar met een warme kop thee en een knuffel. Ik besloot haar te verrassen met een prachtige bos bloemen met hortensia’s! Dat had ze meer dan verdiend.

In de tuin en in een vaas

Zo gezegd, zo gedaan. De prachtige bos met bloemen was al na 2 werkdagen binnen! Ik zette hem thuis in wat water en besloot na het eten bij haar langs te gaan met de bloemen. Na het eten, rond half 8, ging ik naar haar toe met de bos. Ze deed met haar hondje in haar armen de deur open. Ze was heel erg blij met de bos. Nu had ze een grote plant hortensia’s in de tuin, en ook een grote bos bloemen binnen.

Blij verrast met een boeket hortensia’s

Ze geeft de hortensia’s een mooi plekje in de woonkamer en vraagt of ik een kopje thee wil. Dat wil ik natuurlijk wel! Terwijl we rustig onze thee opdrinken praten we over onze liefde voor bloemen. De geur, kleur en de bloemen die er prachtig uit zien. Rozen, tulpen en weidebloemen zijn onze favoriete snijbloemen. En hortensia’s niet te vergeten. Haar oma is volgende week jarig en ze zocht nog naar een goede bloemenwinkel. Ze weet nu waar ze zijn moet: bij Floria Blumen!

 

https://floriablumen.de/