Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Jams, vazen en andere woonaccessoires kopen bij MoLelo

Ben je op zoek naar een heerlijke handgemaakte jam of wil je je interieur wat opvrolijken met verschillende woonaccessoires zoals plaids of vazen? Neem dan absoluut even een kijkje in de webshop van MoLelo! De producten van MoLelo zijn handgemaakt of met precisie uitgezocht.

Jam van MoLelo kopen

De jam van MoLelo is perfect als je op zoek bent naar een heerlijke fruitige, smaakvolle en rijke jam waar toch weinig suiker in zit. Deze jam is handgemaakt met veel aandacht, zorg en passie. Er worden geen kunstmatige kleur- en geurstoffen aan de jam toegevoegd, in plaats daarvan wordt er extra veel fruit gebruikt waardoor de smaak zeer goed terugkomt. De jams van MoLelo bezitten een fruitgehalte van minimaal 70%. Na het openen zijn deze jams twee maanden houdbaar.

Plaids of vazen kopen

MoLelo heeft veel verschillende katoenen plaids in het assortiment. Deze plaids zijn heerlijk om onder te zitten op de bank of gewoon als accessoire op de bank zelf. De plaids die MoLelo verkoopt zijn met veel aandacht en passie uitgezocht. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten plaids, waardoor er voor elke smaak en elk interieur wel een passende plaid te vinden is.

De vazen van MoLelo zijn er in veel verschillende vormen, formaten en kleuren. Hierdoor is er altijd wel een vaas die bij het interieur van jouw huis past. Deze vazen staan bijvoorbeeld perfect als accessoire op een kast of op tafel!

Producten bij MoLelo kopen?

Ben je van plan om een of meerdere producten bij MoLelo te kopen? MoLelo biedt gratis verzending op bestellingen vanaf €65. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling af te halen. Wil je voor je bestelling de producten bekijken? MoLelo heeft een showroom in Bovenkarspel. Je bent hier van harte welkom.

https://molelo.eu/