Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Heb je al eens van een Yelka kerstboom gehoord?

Heb je er genoeg van om elk jaar dezelfde kerstboom neer te zetten in je woonkamer? Echte kerstbomen laten hun naalden vallen, zodat je steeds moet stofzuigen. Een kunstkerstboom lijkt een goed alternatief, maar het is toch minder mooi als een echter kerstboom en elk jaar alle takjes van de kunstkerstboom uitvouwen gaat op den duur irriteren. Gelukkig is er een nieuw alternatief, de Yelka houten kerstboom. Een mooie, stijlvolle kerstboom, die geen naalden laat vallen, weinig ruimte inneemt, als je hem opruimt en die gemakkelijk op te zetten is.

Wat is een Yelka houten kerstboom?

De Yelka houten kerstboom bestaat uit een frame, waaraan houten latten zijn bevestigd. Bovenaan zijn de latten kort en naar beneden toe worden ze steeds langer. Zo krijg je een driehoekige silhouet, dat iedereen als kerstboom zal herkennen. Doordat je de latten kunt draaien, kun je zelf kiezen, wat voor vorm je de boom wilt geven. Zet alle latten een andere kant op voor een echte 3d kerstboom met een beetje rommelig, maar stijlvol uiterlijk. Voor een strakke uitstraling, kun je alle latten dezelfde kant op draaien, zodat je een platte kerstboom krijgt. Ideaal als de ruimte beperkt is. Als je de latten om en om kruislings op elkaar draait, krijg je een strakke, vierkante kerstboom. Je kunt ook een spiraal maken, daarvoor draai je de latten steeds een slag voorbij de vorige lat. Je ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos om de kerstboom te creëren, die het beste bij jou en jouw interieur past. Als je elk jaar een andere vorm maakt, heb je steeds een andere kerstboom, zonder dat je een nieuwe boom hoeft te kopen.
Welke vorm je ook kiest voor je Yelka kerstboom, het zal een echte blikvanger zijn voor jouw ruimte. Alle Yelka kerstbomen worden zorgvuldig met de hand in Europa geproduceerd en dat merk je. De aandacht voor detail is niet alleen te voelen, het is ook te zien. Iedereen zal het originele design van deze kerstboom kunnen waarderen. De boom is van zichzelf al mooi genoeg en hoeft dus niet per se versierd te worden. Maar het is wel mogelijk om de Yelka kerstboom te versieren met kerstverlichting en kerstballen of andere ornamenten. De houten kerstbomen zijn overigens niet geschikt om buiten neer te zetten, omdat ze niet bestand zijn tegen regen of sneeuw. Maar als je ze binnen zet, kun je er zeker van zijn, dat deze kerstbomen jaren, zo niet decennia, lang mooi zullen blijven.
De Yelka houten kerstboom is niet alleen mooi en stijlvol, deze kerstboom zal je ook veel gemak brengen. Als de kerst weer voorbij is en je de kerstboom op wilt bergen, kun je alle latten plat onder elkaar draaien. Zo hou je een mooi plat pakket over, dat je overal weg kunt bergen, zonder dat het veel ruimte inneemt. Je kunt de boom zelfs onder je bed leggen. Volgend jaar hoef je alleen het pakket weer te pakken, de latten in de gewenste vorm te draaien en je kerstboom staat weer.

Welke soorten Yelka kerstbomen zijn er?

De Yelke houten kerstboom is verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten. Esdoornhout is licht gekleurd. Eikenhout geeft een warme uitstaling. Walnoot hout is donker voor nog meer warmte. Welke kleur je kiest, is aan jou. Uiteraard kun je ook meerdere houten kerstbomen van verschillende houtsoorten combineren. Naast de verschillende houtsoorten, kun je kiezen uit drie formaten. De kleinste houten kerstboom is 75 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 49 centimeter. Dit kleine formaat is zeer geschikt om ergens op te zetten, bijvoorbeeld op een kast of dressoir, of op de eettafel als decoratie voor het kerstdiner. Het midden formaat is 100 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 65 centimeter. De grootste maat is 150 hoog en heeft een doorsnede van 93 centimeter. Door zijn grootte is dit een echte blikvanger in je huis of bedrijfsruimte. Je kunt de verschillende maten combineren en een groep houten kerstbomen neerzetten.

Waar zet je jouw Yelka kerstboom neer?

Je kunt je Yelka houten kerstboom natuurlijk gewoon in de woonkamer neerzetten, op de plek waar je ook je gewone kerstboom altijd neerzette. Maar met een beetje creativiteit is er veel meer mogelijk. Als je de ruimte hebt, is het leuk om meerdere houten kerstbomen te combineren. Bijvoorbeeld drie bomen in verschillende afmetingen. Ook als je een kleine ruimte hebt, is de Yelka houten kerstboom de juiste keuze voor jou. Door de latten plat onder elkaar te draaien neemt de boom namelijk weinig ruimte in.
De Yelka kerstbomen zijn ook zeer geschikt voor zakelijke ruimtes. Omdat ze geen naalden verliezen, zorgen ze niet voor rommel. Er moet al genoeg schoongemaakt worden in je bedrijfsruimte, dus zit je niet op extra rommel te wachten. Door het stevige frame staat de boom stevig en ze zijn dus veilig te gebruiken.

Zet ze op kantoor om de medewerkers in kerstsfeer te brengen. Als je een grote ruimte hebt, dan kun je een groep houten kerstbomen neerzetten. Ze geven de ruimte een strakke, maar toch klassieke kerstuitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de lobby van een hotel of de entree van je bedrijfspand. De Yelka houten kerstboom geeft je de mogelijkheid om deze ruimtes stijlvol en strak te versieren. Bovendien is tijd geld in je zakelijk ruimte. De Yelka is zo makkelijk op te zetten en weer op te ruimen, dat deze kerstboom je tijd en dus geld zal besparen, zonder in te hoeven leveren op kerstsfeer.