Winkeltrefpunt
Image default
Hobby en vrije tijd

Beter gamen doe je met een goede bureaustoel!

Ben jij een fanatieke gamer die uren lang achter een beeldscherm een favoriete game kan spelen? Dan zoek je vast naar manieren om beter te worden in het gamen. Misschien blijf je een beetje op je niveau en krijg je het maar niet voor mekaar om beter te worden in het gamen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om beter te worden in het gamen. Deze manieren zijn verder benoemd in deze blog en daarbij wordt in het bijzonder ingegaan op de bureaustoel.

Internet

Zonder goed internet kan je niet optimaal gamen. Dit klinkt logisch, maar leg mij dan toch is uit waarom heel veel mensen hun console hebben verbonden aan wifi. Dit klinkt dan helemaal niet logisch terwijl iedereen weet dat internet belangrijk is. De kans op wegvallen van de wifi is aanwezig en dat kan je niet gebruiken in een belangrijke missie of op een ander belangrijk moment. Het is daarom handig om altijd te kiezen voor een ethernetkabel. Door je console direct te verbinden aan de router zorg je ervoor dat de kans op wegvallen van het internet nihil is.

Geluid

Het geluid tijdens het gamen is erg belangrijk. De meest bekende gamers zullen dit vast wel is gezegd hebben op een stream waar je misschien naar kijkt. Het geluid zorgt er namelijk voor dat je beter in de game zit en je ook beter hoort waar tegenstanders vandaan komen. Het beste is om te kiezen voor een headset of koptelefoon. Mooie boxen plaatsen klinkt leuk, maar dat is beter voor films of om tv te kijken. Voor gamen heb je een koptelefoon nodig die beide oren geluid geeft. Het beste is om te kiezen voor een headset. Met een headset kan je makkelijk met andere mensen online praten. Dit kunnen dus ook je medespelers zijn.

Beeld

Goed beeld is belangrijk dat weten we allemaal wel. Het liefst zo duidelijk mogelijk en met zo weinig mogelijk vertraging. Toch wordt er vaak een fout gemaakt bij het kopen van een gamescherm. Het is namelijk zo dat mensen denken dat een groot scherm ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk duidelijk ziet. Toch is het niet handig om een al te groot scherm te kopen. Ga maar is kijken naar de setups van je favoriete gamers. Deze mensen spelen op een compact en niet al te groot scherm. Dit doen zij om direct in een oogopslag alles te kunnen zien.

Zithouding

De zithouding voor het gamen is erg belangrijk. Er zijn maar weinig mensen die staand gamen. Het is daarom belangrijk om een goede gaming bureaustoel aan te schaffen. Deze bureaustoel zorgt ervoor dat je met een goede houding achter je scherm zit en je geen last krijgt van rug of nekproblemen. Daarbij zit je ook bij deze stoelen in een actievere houding en zijn er ook mooie extra’s te krijgen bij deze stoelen. Denk hierbij aan een kussentje voor de onderrug, ingebouwd geluid of aan een bekerhouder.

Blijf jezelf uitdagen!

Om beter te worden in een game zal je de uitdaging aan moeten blijven gaan. Zoek dus naar mensen die beter zijn dan jij in het spel en ga daar tegen oefenen. Door tegen mensen te spelen die beter zijn wordt er ook meer van jou gevraagd wat er voor kan zorgen dat je automatisch beter wordt. Door steeds op hetzelfde niveau te spelen kom je niet dat niveautje hoger wat je misschien wilt.