Winkeltrefpunt
Image default
Wijn

De lekkerste wijn bestellen; 6 redenen om een lekkere fles wijn cadeau te doen

We bestellen met zijn allen behoorlijk wat wijn. Lekker om het weekend mee in te luiden of om het eten net wat meer bijzonder te maken. Maar de populairste reden van het bestellen van een fles wijn is om deze cadeau te geven. En zeg nou eerlijk er zijn voldoende redenen om een fles wijn cadeau te geven. Wil je wijn bestellen? Er zijn vaak leuke acties waar je gebruik van kunt maken. Ook geven ze op de sites goede tips en kun je aan het smaakprofiel inschatten met welke wijntjes je altijd goed zit. Om het belang van wijn te benadrukken geven we je 6 goede redenen om een fles wijn cadeau te doen.

 

  1. Om iemand te steunen of aan te moedigen

Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal even niet gaat zoals je zou willen of als je had gepland. Zo kan iemand zijn werk heel goed hebben gedaan, blinkte in iets uit of heeft een hele goede poging gedaan. Helaas gebeurt het vaak dat dit soort momenten onopgemerkt blijven. De aanmoediging in combinatie met een fles wijn kan net de motivatie of erkenning zijn die iemand nodig heeft om door te blijven zetten.

 

  1. Ziek of gewond

Is een familielid of vriend of vriendin ziek of net geopereerd? Laat vooral weten dat jij er voor ze bent. Verras de persoon door een mandje met lekkernijen te maken om aan te sterken. Bestel de lievelingswijn van de persoon om aan het mandje toe te voegen, voor wanneer de persoon weer is aangesterkt. Meteen extra motivatie. Het gaat om de gedachtegang. 

  1. Nieuwe baan

Een nieuwe baan is altijd spannend, en vooral de eerste werkdag. Naast dat je een fles wijn kan geven om iemand te feliciteren kun je iemand hier ook mee aanmoedigen om de druk er een beetje vanaf te halen. Online kun je wijn bestellen en deze personaliseren. Zo maak je het extra bijzonder. Probeer ook eens een ander wijntje of een extra bijzondere wijn om het moment feestelijk te maken.

  1. Om je vriendin te ondersteunen bij het (bijna) leeg nest syndroom 

Merk je op dat je vriendinnen door een lastige periode gaan omdat hun kind voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaat? Het blijft een mooi maar ook moeilijk moment waarbij velen het niet droog kunnen houden. Dit zijn de momenten dat je er voor elkaar wilt zijn. De eerste keer kan het huis namelijk behoorlijk leeg aanvoelen. Zorg dat je tijdig heerlijke wijn bestelt en dat je deze mee neemt om de pijn te verzachten. 

  1. ‘Zomaar’

Niet in alle gevallen heb je een specifieke reden nodig om wijn te bestellen of cadeau te geven (of zelf te houden). Een fles wijn kun je in dit geval geven als blijk van dank wanneer ze extra voor je zijn geweest of omdat ze je hebben geholpen zonder er iets voor terug te vragen. Dit is een gebaar die gegarandeerd in de smaak zal vallen. 

 

  1. Elke reden is goed genoeg

Laten we even eerlijk zijn. Geplande cadeautjes voelen niet altijd oprecht aan. Het is meer een ‘moetje’. Waarom wachten op een verjaardag of jubileum, als je op verschillende momenten van de dag/week kan uiten hoe jij je voelt. Wil je iemand in het zonnetje zetten of een lach op het gezicht toveren? Geef op een moment dat ze het niet verwachten een lekkere fles wijn. Online wijn bestellen maakt het mogelijk om verschillende flessen op voorraad te hebben zodat je genoeg mensen, waaronder jezelf,  blij kunt maken.

 

https://www.vinify.nl/