Winkeltrefpunt
Image default
Wijn

Ervaar een wijnproeverij bij u thuis en ontdek de mogelijkheden van een wijnabonnement

Bent u een échte wijnliefhebber en klinkt het uitbreiden van uw wijnkennis en het beleven van diverse smaakervaringen u als muziek in de oren? Dan kunt u vast en zeker met Wijnhuis Oktober door één deur. Deze wijnhandelaar zag het levenslicht in 1974 en is door de jaren heen uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel in regio Breda. Het wijnhuis biedt een ruim assortiment aan met delicate wijnen afkomstig uit de hele wereld. Maar niet alleen voor het bestellen van exquisiete wijn, bent u bij Wijnhuis Oktober op de juiste plek, ook voor het organiseren van een wijnproeverij bij u thuis en het aanschaffen van een wijnabonnement is dit wijnhuis uw partner.

Een avond vol smaakverrijkingen en gezelligheid

Wilt u een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Een gezellige avond vol smaakervaringen met vrienden of familie is gegarandeerd, wanneer u kiest voor een ‘begeleide’ proeverij bij u thuis. Met De Thuisproeverij van Wijnhuis Oktober leert u over de vele techniek achter het proeven van wijn, leert u een specifiek wijngebied kennen én breidt u spelenderwijs uw wijnkennis uit. Of u nu een beginnende of een ervaren wijn-enthousiast bent: de wijnproeverij is een perfecte invulling van de avond. Bovendien is het een ontzettend leuk cadeautje, waar u een vriend of familielid ongetwijfeld positief mee verrast! Een thuisproeverij bevat de volgende elementen:

  • Proefinstructies
  • Aromawiel voor smaakherkenning
  • Proefformulieren
  • Wijnopener
  • Uitgebreide wijn- en streekinformatie
  • Kortingscode voor 5% korting

Een verrassende selectie aan exclusieve wijnen

Als échte wijnliefhebber wilt u natuurlijk zoveel mogelijk wijnen leren kennen. Dit kan met het wijnabonnement van Wijnhuis Oktober. Met het abonnement kunt u altijd genieten van een unieke selectie, zonder dat u keuzestress ervaart. Het wijnhuis selecteert verrassende, spannende en overheerlijke wijnen met een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding. Het wijnabonnement is dé manier uw smaak te ontwikkelen en uw wijnkennis te verbreden.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het organiseren van en wijnproeverij bij u thuis? Of in het aanschaffen van een wijnabonnement, zodat u eindeloos nieuwe wijnen kunt ontdekken? Bezoek de website van Wijnhuis Oktober en ontdek de mogelijkheden!

https://www.wijnhuis-oktober.nl/