Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Inspiratie voor kerst

Het is weer bijna zover; over iets meer dan twee maanden is het weer kerst. Veel mensen zijn nu al bezig met kerst. Overal inspiratie opdoen is dan vaak ook een van de favoriete bezigheden. Hoe ga je dit jaar de tafel weer aankleden? Wat ga je dit jaar op tafel zetten? Welke cadeautjes wil je kopen? Allemaal vragen en voorbereidingen waar de meeste mensen al vroeg mee beginnen. In dit blog wordt er wat inspiratie gedeeld.

 

Stylen

Je tafel stylen kan op veel verschillende manieren. Een leuke manier is om te stylen met een kersttak in het midden met daarop kerstballen en misschien zelfs wel neppe sneeuw. De kerstballen kun je helemaal in de kleur doen die je kerstboom ook heeft, zodat het een mooi geheel is. Dek de tafel met mooi servies en je tafel is ready. Vergeet ook vooral de kaarsen niet die je gezellig kan aansteken tijdens het kerstdiner.

 

Eten

Geen inspiratie voor het eten dit jaar? Dan kun je eens gaan kijken op internet, daar zijn talloze ideeën te vinden. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan uiteten, want steeds meer horecagelegenheden zijn tegenwoordig eerste en tweede kerstdag geopend. Wil je wel thuis kerst vieren, maar wil je niet koken? Dan kan je ervoor kiezen om een catering in Amsterdam in te huren. Op je werk een kerstborrel? Ook dan is catering voor bedrijven een goed idee om de borrel helemaal te verzorgen.

 

Cadeautip

Heb je eindelijk het perfecte cadeau gevonden, maar wil je deze nog meer in kerstsferen brengen? Dan kun je een glitterende kerstbloem aanbrengen op de cadeauverpakking, die je kunt kopen als decoratie bij bijvoorbeeld een tuincentrum. Net dat beetje extra glitter voor de kerst is altijd een goed idee.

 

Boom

De kerstboom versieren kun je op verschillende manieren doen. Wat dit jaar helemaal hip is, is het versieren van de boom in een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een kerstboom vol met donut kerstballen. Of een kerstboom vol met Disney kerstballen. Je kan het zo gek niet bedenken, het kan allemaal dit jaar. Vergeet ook vooral de lampjes niet.

https://fredpunt.nl/catering/bedrijfscatering/