Winkeltrefpunt
Image default
Management

Business with low start up

 

Bedrijf met lage opstartkosten

 

1) Productie van speelgoed: China is de grootste concurrent, antidumpingnormen hebben uw leven beter gemaakt als u van plan bent deze markt te betreden. Eenvoudig speelgoed tot elektrisch speelgoed is te vinden in elk huis met kinderen. Met een groeiende bevolking, deze business heeft een enorm potentieel. Dit is een van de beste kleine productiebedrijfsideeën die in de toekomst vraag zal blijven houden.

 

2) Aluminium deur raam productie: Dit vereist een grote ruimte en werkkapitaal. Dus als u de ruimte met beperkt kapitaal hebt, kunt u leningen aanvragen en in de productie van de aluminiumdeur en de vensters krijgen.

 

3) Wafeltje maken: Kleine in-house workshop voor de vervaardiging van banaan en aardappel wafels, die een goede smaak heeft verkoopt zelfs beter dan hotcakes. Het is een briljante manier om je parttime baan te beginnen.

 

4) Fruit / mueslirepen maken: Voorzichtige gezondheidsmensen zijn nu op zoek naar een verscheidenheid van dergelijke producten. Eenvoudig te maken en te verkopen. Vergeet niet om voedingswaarden op de verpakking te zetten en maak het vegetarisch voor een beter vertrouwen van de consument.

 

5) Palmolie verwerking: Als u op zoek bent naar productiebedrijfsideeën voor landelijke gebieden, kunt u deze business proberen. De belangrijkste grondstof is de palmvrucht. Palmolie is een belangrijke eetbare olie. Het heeft commercieel gebruik en hetzelfde wordt ook gebruikt in de farmaceutische industrie. Hoewel de verwerking van palmolie winstgevend en kapitaalintensief is, is er minder concurrentie, waardoor het een goed bedrijf is om in te stappen.

 

6) Olieverwerking: Als u tot een landbouwzone behoort of de grondstoffen die nodig zijn voor het maken van olie kunt aanschaffen, is het een goede business, die volledig gebaseerd is op de machines die gebruikt worden. Ongeschoolde en halfgeschoolde arbeidskrachten werken goed om uw kosten te drukken en uw winst te verhogen.

 

7) Haaraccessoire maken: kijk op het web en ontdek de manier waarop mensen nu modefreaks worden en uitgeven aan accessoires. Haaraccessoire maken en verhandelen vergt minder opslagruimte, arbeid en kapitaal. Als je de creativiteit bezit, kan haaraccessoire maken een briljante keuze zijn om je bedrijf te starten.

 

8) Sieraden maken: Volg de trends; gebruik uw expertise en handel om de jeugd er beter uit te laten zien. Kunstmatige handel in sieraden is een opkomende business en wint aan populariteit met de stijgende prijzen van edelmetalen zoals goud, zilver en diamanten. Dit is een van de beste productie bedrijfsideeën voor degenen die van goud en gouden sieraden houden.

 

9) Ijsblok productie: RO water, juiste machines en een magazijn om de ijsblokken op te slaan zijn verplichte vereisten voor het opzetten van deze business. Hotels, restaurants, bars, farmaceutische industrieën alle op zoek naar veilige en gezonde ijs voor het bedienen van hun klanten, alsmede het behoud van de medicijnen uit het krijgen van bederven.

 

10) Ijshoorntjes maken: Nog een andere interessante weg met kleinschalige bedrijven. Het hele jaar door worden ijsjes verkocht en dus ook de hoorntjes. Een verscheidenheid aan ijshoorntjes, gaande van eenvoudig tot gearomatiseerd, kan u helpen reuzen als Baskin Robins, Kwality enz. te overtuigen uw produkt te gebruiken. Ze waren het geven van werk werken om hun werk te verminderen.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/winterbanden/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/