Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Workwear4all.nl: de werkschoenen specialist

Goede werkschoenen zijn in veel situaties onmisbaar. Uiteraard draag je die bij voorkeur tijdens je werk, zeker als het een vereiste is vanwege de veiligheid op de werkvloer. Dat betekent uiteraard niet dat je echte werkschoenen alleen draagt als het noodzakelijk is, ook in andere situaties kun je de voordelen ervaren.

Goede werkschoenen voor elke situatie

Goede werkschoenen voldoen aan strenge eisen in verband de veiligheid. Terwijl je vroeger vaak werkschoenen met stalen neuzen had ter bescherming van je tenen, is dit tegenwoordig vervangen door kunststof neuzen. Hiermee voorkom je snijwonden mocht er onverhoopt toch iets gebeuren. Het is dan ook niet zo vreemd dat je in tal van sectoren merkt dat er werkschoenen worden gedragen. Dan gaat het niet altijd om sectoren waarin het noodzakelijk is. Ook in andere bedrijfstakken zie je steeds vaker de keuze voor goede werkschoenen. Denk bijvoorbeeld aan het werken in een groot magazijn, maar ook onder chauffeurs in het goederenvervoer zijn werkschoenen populair.

Ultieme veiligheid: de S3 werkschoenen

Ben je zelf op zoek naar goede werkschoenen, bepaal dan eerst waar deze aan moeten voldoen. In veel gevallen is het namelijk niet vereist dat de neus verstevigd is. Zo zal je als heftruckchauffeur kunnen volstaan met gewone werkschoenen. Werk je echter als lader of losser, dan kan het wenselijk zijn dat de neus wel is verstevigd. In dat geval zijn de S3 werkschoenen de juiste keuze. Deze zijn voorzien van een stalen neus en zijn waterdicht. Dit type werkschoen biedt daarmee een ongekende mate van veiligheid. Door de antistatische eigenschappen en de speciale tussenzool, is de schoen bruikbaar in veel sectoren. Scherpe voorwerpen zoals spijkers hebben daardoor geen kans, waardoor je in de meest voorkomende situaties veilig je werk kan doen. Bijkomend voordeel is dat dit type werkschoen voldoet aan de meest strenge veiligheidsnormen, onder andere door de enorme schokbestendigheid.