Winkeltrefpunt
Image default
Geschenken

Maak je geschenk persoonlijk

Tegenwoordig is een horloge echt een accessoire geworden die je moet dragen als je de deur uit gaat. Het is niet langer meer een functioneel voorwerp, maar een echt modeaccessoire die je kan matchen met je outfit. Houten horloges worden steeds populairder. Wist je dat je zelfs een horloge graveren kan? Zo maak je je houten horloge nog persoonlijker. 

Graveren

Nu is het leuk om voor jezelf een mooi horloge te kopen, maar het is nog leuker om er een te geven. Tekst graveren horloge is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Afhankelijk van het model dat je hebt gekozen kun je een eigen boodschap toevoegen aan je horloge. Vooral als je een horloge cadeau geeft, is dit speciaal. Je hebt dan een persoonlijk cadeau voor degene aan wie je het horloge geeft. Let hier op wel dat je maar een beperkte oppervlakte hebt om je persoonlijk bericht te schrijven. Denk hier dus aan als je je boodschap schrijft. Het advies is dus ook, hou de tekst kort maar krachtig. 

Als je een horloge laat personaliseren, houdt er dan rekening mee dat de levertijd wat langer is dan normaal. Meestal worden de horloges binnen 24 uur verzonden en maximaal drie werkdagen. Heeft je bestelling spoed? Neem dan contact op via de website en gebruik het contactformulier. Zo kun je informeren naar de mogelijkheden en kom je niet voor verrassingen staan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent qua levertijd. Heb je andere vragen over het graveren van horloges? Schroom dan niet om contact op te nemen via WhatsApp. Je zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen.