Winkeltrefpunt
Image default
Sport

Nieuwe scheidsrechterskleding scoor je bij Jenisport.nl

Als scheidsrechter vorm je een belangrijke spil op het veld. Jij zorgt er voor dat een wedstrijd eerlijk verloopt en in een goede banen wordt geleid. Om jouw rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen, is het belangrijk om de juiste kleding aan te trekken. Lees in dit blog alles over aan welke eisen scheidsrechterskleding moet voldoen.

Herkenbaar
Het allerbelangrijkste is dat je als scheidsrechter duidelijk herkenbaar bent. Ook aan de andere kant van het veld en vanuit het publiek moet je goed zichtbaar zijn. Draag daarom een matchend tenue in een opvallende kleur. Scheidsrechterskleding is onder andere te koop in de kleuren blauw, geel, grijs, groen, oranje, zwart en rood.

Comfortabel
Als scheidsrechter ren je wat af. Het is daarom belangrijk dat de kleding comfortabel zit en voldoende bewegingsvrijheid biedt. Kies bij voorkeur voor scheidsrechterskleding met voldoende zakken. Hier kun je je kaarten, scheidsrechtersboekje en fluitje in kwijt. Zorg er bovendien voor dat je zowel een set om te dragen in de zomer als een set voor in de winter in de kledingkast hebt liggen.

Goede kwaliteit
Niet alleen de spelers, maar ook de scheidsrechter moet goed voor de dag komen. Kies daarom voor scheidsrechterskleding van goede kwaliteit die lang mooi blijft. Ook na meerdere wasbeurten en intensief gebruik blijft je tenue als nieuw. Je koopt scheidsrechterskleding van diverse populaire merken zoals Adidas, Nike, Cawila, Erima en Jako.

Scheidsrechterskleding kopen?
Wil je scheidsrechterskleding kopen? Kies dan voor een volledig tenue of koop je favoriete items los van elkaar. Als scheidsrechter heb je minimaal een shirt, broek en kousen nodig. Daarnaast zijn schoenen waar je goed op kunt rennen én niet snel mee uitglijdt een must-have. Tot slot heeft een scheidsrechter een aantal accessoires nodig zoals een fluitje, vlaggen, stopwatch en kaartenset. Bewaar je kleding en de accessoires eventueel in een bijpassende sporttas.