Winkeltrefpunt
Image default
Sport

Opmerkelijke sportprijzen voor echte helden

Ondanks de naam zijn sportprijzen er niet alleen voor atleten. Een sportprijs, of trofee, is een fysiek eerbetoon aan een geleverde prestatie. En dat kan van alles zijn. Van een geleverde prestatie tot een betekenisvolle maatschappelijke of sociale bijdrage. Of zelfs nog kleiner. Een prijs voor de ouders die je hebben opgevoed, de opa en oma die er altijd voor je waren of je broer of zus die een diploma haalt. Want laten we eerlijk zijn, dat zijn de echte helden in ons leven toch?

Meer keuze en minder kosten

Met de komst van nieuwe productiemethoden worden sportprijzen steeds goedkoper om te maken. En ze kunnen in veel meer varianten geproduceerd worden. Zo zijn er niet alleen sportprijzen op de markt voor de bekende sporten zoals voetbal, tennis of judo maar kun je nu ook specifieke sportprijzen bestellen. Voor het halen van een zwemdiploma, voor carnaval, familie en zelfs voor de brandweer. En in de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om deze prijzen te personaliseren met een afbeelding en persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand een hart onder de riem steken, bedanken of een eerbetoon brengen waar de ontvanger een blijvende en tastbare herinnering aan overhoudt.

Je mogelijkheden in sportprijzen

Traditionele sportprijzen zoals bekers en medailles behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Maar dat is slechts een kleine greep uit het beschikbare aanbod. Zo zijn rozetten verkrijgbaar die van stof worden gemaakt. Maar omdat de meeste prijzen tegenwoordig van kunststof worden gemaakt zijn vooral in deze categorie de keuzemogelijkheden enorm toegenomen! Zo kun je tegenwoordig replica’s van de kampioensschaal bestellen maar ook glazen awards in talloze varianten, beeldjes en kindertrofeeën behoren tot de mogelijkheden. Vaak zijn deze prijzen in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn ze met veel oog voor detail afgewerkt. Zo geef je iets dat een mooie betekenis heeft én er ook nog eens fraai uitziet!