Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Hang ook met kerst de slingers op

Hang ook met kerst de slingers op

In de decembermaand hoeft er niet iemand jarig te zijn om de slingers op te hangen. Je kunt je tuin namelijk versieren met prachtige slingers voor kerst. De slingers zijn overal aan te bevestigingen. Niet alleen aan de dakgoot, maar ook aan je overkapping, tuinpoort en parasol. Tijdens de donkere dagen zorgen de kerstlampjes voor een gezellige sfeer in en rondom je huis. 

 

Welke lampjes kies jij?

Bij kerstverlichting heb je vaak keuze uit twee soorten lampjes. Het gaat hierbij om de gloeilampen en de ledverlichting. Door gebruik te maken van ledverlichting pakken je energiekosten minder hoog uit dan wanneer je gloeilampen gebruikt. Ledverlichting is zuiniger, omdat het vaak  langer mee gaat. Fairybell heeft voor jou kerstverlichting in allerlei soorten. De verlichting bestaat voornamelijk uit ledverlichting. 

 

Tijd om naar bed te gaan

Er is een tijd van opstaan, maar ook een tijd om naar bed te gaan. Als je naar bed toe gaat is het verstandig om de kerstverlichting uit te schakelen. Op deze manieren branden de lampjes niet onnodig. ’s Nachts zien waarschijnlijk maar weinig mensen jouw verlichting, dus kan het beter uit worden geschakeld. Als er een adapter bij de kerstverlichting zit, dan is het verstandig om de gehele stekker uit het stopcontact te halen. Door de stekker volledig uit het stopcontact te halen, voorkom je sluipverbruik. 

 

Volgend jaar weer 

Kerst is een feest wat jaarlijks plaatsvindt. Het zou leuk zijn als je volgend jaar weer gebruik kunt maken van dezelfde verlichting. Er zijn een aantal tips voor het opbergen van jouw kerstverlichting. Het is belangrijk om de verlichting schoon en droog op ter bergen. De elektrische onderdelen kunnen beschadigd raken als dit niet gebeurt. Het oprollen van de kerstverlichting is ook belangrijk. Rol het snoer niet te strak op, zodat je breuken en andere beschadigingen voorkomt. 

 

https://www.fairybell.nl/