Winkeltrefpunt
Image default
Industrie

De experts op het gebied van betonplaten helpen u vooruit

Er zijn allerlei mogelijkheden in de wereld van het beton. Dit materiaal kan in verschillende vormen gegoten worden, waardoor de uiteindelijke platen en blokken als een bouwpakket in elkaar kunnen worden gepast. Met behulp van betonblokken bouwt u binnen no-time een muur, afscheiding of bloembak. Een goede vloer, oprit, weg, pad of parkeerplaats is zo geregeld door betonplaten neer te leggen. Bij Van Ooijen Betonplaten hebben ze meer dan 15 jaar ervaring met dit geweldige materiaal. U kunt bij hen betonproducten van hoge kwaliteit kopen of huren. Daarnaast geven ze persoonlijk advies over de beste aanpak in uw situatie.

Een soepel proces

Als u ervaring heeft met beton, dan wilt u misschien enkel een goed product bestellen. Dat kan natuurlijk – maar de meeste kopers hebben op zijn minst ook transport nodig voor hun nieuwe aanwinsten. Daarvoor wordt een speciale vrachtwagen met een hef-arm ingezet. Vervolgens moeten de betonplaten of -blokken worden geplaatst. Dat kan echter alleen als de ondergrond correct is voorbereid. U kunt hierover advies vragen, of zelfs professionele hulp inschakelen bij deze werkzaamheden. Om alles goed op zijn plek te krijgen is het soms nodig om geholpen te worden bij elk onderdeel van het proces. Een betonexpert zorgt ervoor dat het geheel soepel verloopt.

Goede samenwerking houdt de kosten laag

Naast de kosten voor de betonproducten zelf, heeft u in veel gevallen ook te maken met transportkosten. Het transport kan prijzig zijn als het om zware betonplaten of -blokken gaat, zeker wanneer deze van ver moeten komen. Eén van de kernwaarden van Van Ooijen Betonplaten is flexibiliteit en het centraal stellen van de wensen van de klant. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken zij samen met producenten van betonproducten door heel Nederland. Op die manier is uw bestelling altijd snel beschikbaar en hoeft deze meestal niet ver te worden gebracht. U kunt dus snel aan de slag en krijgt niet te maken met hoge transportkosten.