Winkeltrefpunt
Image default
Industrie

Dit bedrijf beschikt over een volautomatische, geavanceerde lasersnijder

Voor een sterke lasersnijder, die onderdelen of producten uit staal kan snijden, ga je naar André van Beynum. Dit bedrijf uit Dodewaard, in de gemeente Neder-Betuwe en niet ver van Arnhem, beschikt over de juiste kennis en middelen om een topresultaat neer te zetten. Zij richten zich met name op staalconstructie en, in het bijzonder, stal- en loodsinrichting. Hiermee hebben ze in het binnen- en buitenland een goede naam opgebouwd, waardoor hun portfolio uitgebreid en divers is. Bij dit bedrijf maken ze onder meer gebruik van een moderne, volautomatische lasersnijder waarmee ze gemakkelijk materialen zoals staal kunnen bewerken. Door deze geavanceerde, volledig geautomatiseerde lasersnijmachine kunnen producten niet alleen nauwkeurig worden afgewerkt; ook is de kwaliteit hoogwaardig en duurzaam. Ontdek meer over de lasersnijder van André van Beynum!

Deze automatische lasersnijder biedt vele mogelijkheden

Een volledig geautomatiseerde lasersnijmachine maakt veel mogelijk, en dat is precies wat dit bedrijf laat zien aan hun (toekomstige) klanten. Door de automatische functie komt er bijna geen mankracht aan te pas en kan er dag en nacht door worden gewerkt. Dit is een groot voordeel wanneer er grote series plaatmateriaal langdurig moeten worden bewerkt. André van Beynum kan staal uitsnijden, maar ook nog andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan aluminium en rvs. Er kan een grootte worden bewerkt tot wel 2000 bij 4000 millimeter. Ook zijn er diverse diktes mogelijk: Bij een plaat van staal kan dat tot maar liefst 20 mm. Mocht je voor aluminium of rvs kiezen, dan kan een plaat maximaal respectievelijk 10 mm en 15 mm zijn.

Ontdek alle opties

Wil je meer weten over de mogelijkheden die André van Beynum te bieden heeft en wat ze met hun lasersnijder voor jou kunnen bereiken? Informeer dan bij hun medewerkers door contact met hen op te nemen. De contactgegevens vind je op hun website, evenals de bewerkingstechnieken die zij aanbieden.

https://www.andrevanbeynum.nl/