Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Alles over elektrisch gereedschap

Als student-elektricien heb je veel gereedschap nodig, maar het kan lastig zijn om te weten welke je nodig hebt als je nieuw bent in het veld. Sommige tools zijn meteen vereist, terwijl andere worden aangeschaft naarmate u meer klanten krijgt. Als je net begint als leerling-elektricien, heb je misschien iemand nodig die je precies kan adviseren wat je nu moet doen. Daarom hebben we een lijst opgesteld met 30 gereedschappen die elke elektricien in opleiding zou moeten hebben.

Alles wat met Tangen te maken heeft

Tangen zijn veelzijdige instrumenten met grijp-, buig- en snijmogelijkheden. Als je als elektricien aan de slag wilt, heb je een breed scala aan tangen nodig. Tangen met een lengte van negen inch worden veel gebruikt. De handvatten van een negen-inch tang zijn negen centimeter lang, zoals de naam al aangeeft. Deze handgreep lengte biedt de meeste hefboomwerking. De meeste elektriciens adviseren om twee sets bij de hand te hebben. Voor meerdere toepassingen heb je een brede sleutel nodig om een ​​stevige grip te krijgen op verschillende materialen. Een verstelbare tang, die kan worden aangepast om uit te schuiven voor zowel kleinere als grotere items, kan in deze gevallen een uitkomst zijn. Werken in zulke kleine ruimtes is een van de moeilijkste aspecten om elektricien te worden. Investeer in een punttang om uw taak een beetje eenvoudiger te maken. Deze tang is gemaakt om in krappe ruimtes te passen en kleine dingen vast te pakken. Het is essentieel om de hulp in te roepen van een elektricien bij u in de buurt die over het juiste gereedschap beschikt, als u in Lelystad bent, kunt contact opnemen met een elektricien Lelystad.

De sleutels en schroevendraaiers

Sleutels helpen bij het verkrijgen van een stevige greep en het uitoefenen van kracht op dingen die stevig zijn vastgezet. Sleutels zullen vaak worden gebruikt als elektricien. Met verstelbare sleutels, zoals verstelbare tangen, kunt u de sleutel aanpassen aan praktisch elke gewenste maat. Als u zich ooit in een scenario bevindt waarin u te maken krijgt met een object dat niet de normale grootte heeft, is dit handig. Inbussleutels zijn onmisbaar, waardoor ze een van onze persoonlijke favorieten zijn. De kleine, L-vormige vorm van deze sleutels helpt bij het los- en vastdraaien van zeshoekige instellingen. Pijptangen worden gebruikt voor het grijpen en draaien van zachte buizen of hulpstukken. Voor praktisch elk handelswerk zijn deze sleutels een must-have. Als leerling-elektricien heb je vermoedelijk al een assortiment schroevendraaiers. Veruit de meest populaire schroevendraaier is de kruiskopschroevendraaier. Ga ervan uit dat u het op bijna elk project zult gebruiken.