Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Tips voor jouw zoektocht naar de perfecte damesportemonnee

Iedereen kent wel die terugkomende situatie waarin je bij het afrekenen snel je pinpas nodig hebt, maar eerst door een tas met 100 verschillende kleine spullen moet. De rij achter je wordt steeds langer, terwijl jij druk aan het zoeken bent naar het juiste pasje. In deze blog lees je over de juiste oplossing voor deze situatie en geven wij tips voor jouw zoektocht naar de perfecte damesportemonnee.

Trends voor verschillende outfits

Tegenwoordig is er voor elke winkel wel weer een pasje voor korting of het sparen van punten. Met daarbij nog je eigen pasjes kan dit wel eens een aardige verzameling worden. Investeren in een goede damesportemonnee is daarom wel van belang. Je wilt het jezelf zo makkelijk mogelijk maken en niemand heeft zin om veel tijd te besteden aan een zoektocht naar pasjes in je tas.

Zelfs met je portemonnee kun je meegaan met verschillende trends. Kies jij voor een gek kleurtje of printje of ga jij voor een damesportemonnee van leer met een strak design? Neem eens een kijkje bij Boerema Lederwaren voor een ruim aanbod in damesportemonnees.

Secrid portemonnee

Naast een damesportemonnee is een secrid portemonnee ook een goede oplossing voor alle losse pasjes die door je tas slingeren. De handige portemonnee van secrid is klein, maar fijn en biedt de mogelijkheid om met één handbeweging al jouw pasjes tevoorschijn te halen. Zo maak je het jezelf erg gemakkelijk en kun je gelijk duidelijk zien welke pasje je nodig hebt. De verschillende kleuren, maten en materialen van de secrid portemonnee geven jou genoeg opties om voor een portemonnee te kiezen naar jouw smaak. Zo kun je met een handige portemonnee ook nog meegaan met kleurentrends.

Damestassen –en portemonnees

De zoektocht naar een damestas –of portemonnee kan soms best ingewikkeld zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en wordt weer gelukkig van een bepaalde kleur of formaat. Met bovenstaande tips maak je de zoektocht naar de perfecte damesportemonnee een stuk makkelijker. Één beweging is genoeg om al je pasjes tevoorschijn te halen en zo kun jij straks met jouw overzichtelijke tas met bijpassende portemonnee rustig afrekenen bij de kassa!