Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Eigen tuinhuis ontwerp realiseren bij Fries Houtbouw?

Bent u al tijden op zoek naar een mooi houten tuinhuis, berging of blokhut en vindt u maar niet waar u eigenlijk op zoek naar bent? Bent u al langs diverse doe-het-zelf zaken, tuinhuisspecialisten en tuincentra geweest maar voldoen de tuinhuisjes in hun aanbod niet aan jouw eisen? Dan bent u vast benieuwd naar de mogelijkheden bij Fries Houtbouw. Wij kunnen uw unieke droom tuinhuis voor u maken. Wij stellen de wensen en ideeën van onze klanten centraal en helpen u om uw eigen tuinhuis te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij werken niet met vaste formaten, waardoor wij alle kanten op kunnen met ontwerpen. Ook voor een zelfontworpen blokhut, schuur, paardenboxen, carport of overkapping kunt u rekenen op Fries Houtbouw. Uw eigen eigen tuinhuis ontwerp laten maken? Zoals diverse tuinhuisjes in Friesland, Emmen en in Lelystad? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Onze unieke werkwijze

Met behulp van een persoonlijk gesprek stellen wij u graag op de hoogte van al onze mogelijkheden. Wij kunnen bij u langskomen om de toekomstige locatie van uw tuinhuis te bekijken en u te adviseren over de vorm, afmetingen en materiaalkeuze. Ook kunnen wij inschatten of u voor uw bouwwerk vergunningen nodig heeft. U heeft bij ons altijd de uiteindelijke beslissing! De houtbouwbranche blijft zich continu ontwikkelen en wij houden nieuwe trends nauwlettend in de gaten. Dit biedt ons ruimte voor boordevol inspiratie voor onze klanten. Heeft u altijd al een eigen tuinhuis willen ontwerpen? Wij helpen u graag mee om uw eigen tuinhuis ontwerp te realiseren.

Wij bouwen het frame van ieder ontwerp van een stevige hardhouten constructie. Daarnaast kunt u zelf kiezen uit diverse soorten materiaal voor de wanden en het dak van uw eigen tuinhuis ontwerp. Lees meer over ons aanbod in materialen, keuzevrijheid en onze werkwijze op onze Over ons pagina.

Meer weten over uw eigen tuinhuis ontwerp?

Wordt u al enthousiast van het idee om uw eigen tuinhuis ontwerp te realiseren en ziet u uw droomtuinhuis in gedachten al helemaal staan in uw tuin? Dan willen wij u graag helpen de benodigde stappen te zetten om uw ontwerp werkelijkheid te maken. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen!

https://www.frieshoutbouw.nl/site/