Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Dé webshop op het gebied van dakgoten en regenpijpen

Ik ben conciërge op een school. Vorige week kwamen een paar kinderen naar me toe om te zeggen dat er een grote plas op het schoolplein lag. Wat bleek? De dakgoot was aan vervanging toe. Daarnaast zat hij ook vol met allerlei troep waardoor het water er niet meer goed doorheen liep. In de pauze pakte ik mijn telefoon er bij en ging op zoek naar een webshop waar ik een nieuwe dakgoot kon bestellen. Ik had ook een bevriende aannemer kunnen bellen, maar die heeft het de laatste tijd heel erg druk. Ik bestelde een dakgoot en zodoende! De volgende dag werkte de dakgoot weer zoals hij altijd deed en werd het water weer correct afgevoerd.

Verschillende soorten

De meeste webshop waar je dakgoten kunt kopen zijn erg vol en onoverzichtelijk. Hierdoor kun je niet goed vinden waar je naar op zoek bent! Bij Dakgootwinkel.nl kon ik wel meteen vinden wat ik zocht, doordat de webshop overzichtelijk ingericht en transparant is. Hierdoor werd het online shoppen heel erg makkelijk! Ik kon een keuze maken uit vele soorten dakgoten. Dakgoten van zink, dakgoten op maat en zelfs van polyester! Ik heb gekozen voor een dakgoot van zink, omdat de andere delen van de dakgoot van het schoolgebouw ook van zink zijn gemaakt. Ik wilde immers wel een samenhangend geheel creëren. Ik plaatste hem in mijn winkelmandje. De volgende dag was hij al in huis!

Echt een aanrader!

Zo gezegd, zo gedaan. Toen het die ochtend weer droog was heb ik de dakgoot meteen geplaatst! Het was een fluitje van een cent en ik was stiekem best wel trots dat ik dit zelf kon doen en ik geen hulp van een professional nodig had. Als ik die hulp toch nodig had, had ik gewoon contact kunnen opnemen met de medewerkers. Ik las op de website dat de klantenservice telefonisch goed bereikbaar is als je er niet uit komt of een vraag hebt. Dit was gelukkig niet nodig, want het is me zelf gelukt! Ik ga binnenkort een deklijst bestellen. Je raadt het al. Een deklijst bestellen doe ik natuurlijk bij Dakgootwinkel.nl. Ik ben namelijk heel erg tevreden over de diensten die dit professionele bedrijf levert.

https://www.dakgootwinkel.nl