Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Het gezicht jonger maken

Veel bekende Nederlanders laten hun gezicht ‘’verbeteren’’ zij hebben door de jaren heen veel geleefd, dit resulteert in een oude huid. De huid is een orgaan dat over het lichaam zit, het heeft veel prikkels en beschermt je organen. De huid geeft ook weer hoe het met een persoon gaat. Zo kan de huid geel worden als men een lever vergiftiging heeft en kan de huid wit worden als een persoon ziek is. Dit zijn factoren waaraan gezien kan worden wat de gesteldheid van een persoon is. Ook positieve gevolgen worden weergegeven. De huid straalt, is mooi en egaal zo kan men zien dat een persoon gezond is.

Maar toch zijn veel mensen ontevreden over de huid in het gezicht, deze is gaan hangen of vertoont veel rimpels. Men kan deze laten opvullen en verbeteren door injectables te nemen. Injectables is een ander woord voor een inspuitbare stof. Deze kunnen in het gezicht worden gespoten, waardoor de huid er strakker komt uit te zien. Ook kan men de lippen laten opvullen, de lippen worden dan bij gevuld en krijgen zo meer volume. Ook krijgen zij zo meer kleur en wordt de gehele aanblik van deze persoon mooier. Omdat het gezicht vaak het eerste is wat gezien wordt door een ander.

Mensen willen zo lang mogelijk jong blijven en voelen. Vaak voelen zij zich jong maar werkt het lichaam niet mee. Zoals eerder beschreven kan men het gezicht een boost geven. Vaak worden mensen hier een stuk meer tevreden over hun zelf en kunnen zij het leven weer aan. De fillers zorgen er dus voor dat de persoon ‘’mooier’’ wordt, het effect hiervan is voor hen jammer genoeg tijdelijk. Fillers lippen zijn dus ook tijdelijk en moet dan een herhaal behandeling nemen. Als zij dit niet meer willen kunnen zij uiteindelijk kiezen voor een operatieve behandeling.

http://faceland.nl/