Winkeltrefpunt
Image default
Zakelijk

Cadeautip 25 jaar getrouwd

Bent u opzoek naar een cadeau voor iemand die 12,5 jaar getrouwd is? Of misschien wel 25 jaar getrouwd is? Dat is lastig, want wat geef je zo iemand nou. In de afgelopen jaren hebben wij vaak de vraag gekregen op deze website wat je zo iemand nou kan geven. Inmiddels hebben wij daar een zeer leuk antwoord op gevonden. 

Bovenstaande afbeelding is één van de mogelijkheden die het assortiment van verhuur plezier te bieden heeft. Het ideale cadeau voor iedereen die een jubileum huwelijksdag viert, toch? Wij vinden van wel, sterker nog. Wij vinden het geniaal bedacht, dat je dit soort opblaasfiguren neer kan zetten voor mensen die 25 jaar getrouwd (of soms wel 40/50 jaar getrouwd) zijn. 

Cadeau voor iemand die 25 jaar getrouwd is Die opblaasfiguren zijn leuk en stelen de show. Maar mensen die zo lang getrouwd zijn, hebben nog wel recht op een leuk cadeautje toch? Je kan bijvoorbeeld een leuk pakketje samen stellen met bubbels en biertjes of een enorme bos bloemen mee nemen. Deze blijft de hele week staan en herinnert mensen nog de hele week aan dat ene moment in de week, waarop waarschijnlijk het 25 jaar getrouwde stel enorm trots is!