Winkeltrefpunt
Image default
Tuin en buitenleven

De beste taxus planten komen van een ervaren kwekerij

Kwekerij Plantloon levert door heel Europa de beste taxus planten. Behalve een uitmuntende kwaliteit zijn de haagplanten die deze kwekerij levert altijd uniform, wat inhoudt dat zij allemaal dezelfde kleur, hoogte en breedte hebben. Zo krijgt u een strakke haag waarvan u nog jarenlang geniet. Deze kwekerij heeft eigen kweeklocaties van in totaal ruim 60 hectare, zodat zij de kwaliteit van de taxus planten zelf in de gaten kunnen houden. Zo krijgt u gegarandeerd het beste van het beste.

Uw taxus planten worden snel door heel Europa geleverd door deze kwekerij

Behalve een kweeklocatie heeft deze kwekerij ook een eigen transportdienst. Hiermee worden de planten geleverd op de door u gewenste locatie, waar dit ook is in Europa. U heeft een ruime keuze uit verschillende planten voor blok- en haagbeplanting, zoals buxus, picea’s, prunus en coniferen. Dit zijn voornamelijk groenblijvende planten, zodat u het hele jaar door geniet van een beschutte plek in de tuin. Wanneer u uw planten vandaag bestelt in de webshop van deze specialist, heeft u deze binnen enkele dagen al in huis. De taxus planten van Kwekerij Plantloon zijn altijd goed en altijd snel in huis!

Behalve taxus planten een veel ruimer assortiment bij deze kwekerij

Deze kwekerij heeft een ruim assortiment aan taxus planten, maar het assortiment van deze expert reikt nog veel verder. Er is bijvoorbeeld ook een ruime keuze aan vaste planten beschikbaar, zodat u het hele jaar door geniet van een schitterende bloemenzee in de tuin. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten heesters. Ook hierbij geniet u van de service en kwaliteit van deze expert en ook hierbij geldt dat er altijd uniformiteit is.