Winkeltrefpunt
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, specialist in het aanleggen van (sier)bestrating

Een specialist in het aanleggen van sierbestrating is Egalisee Bestratingen. Wat u ook wilt laten bestraten, wij zorgen voor een mooi en strak resultaat! Egalisee Bestratingen is gevestigd in Breda. Woont u niet in Breda maar wilt u bijvoorbeeld mooie bestrating in Etten-Leur laten leggen? Geen enkel probleem! Ons werkgebied is in de hele regio rond Breda. Of u nu een terras, trap, tuinpad, stoep, oprit of parkeerterrein wilt laten aanleggen, wij komen u graag helpen en draaien onze hand nergens voor om. Voordat we beginnen met bestraten zorgen wij ervoor dat de ondergrond goed stabiel is. Zo voorkomen we dat uw mooi aangelegde bestrating vatbaar wordt voor verzakkingen.

De keuze in tegels is zeer groot

Voordat we uw tuin komen bestraten is het belangrijk om te weten welke tegel u in uw tuin wilt. Er bestaan tegenwoordig veel verschillende types tegels, onder andere:

  • Betontegels of betonsteen, strakke en nette tegel voor een scherpe prijs
  • Schellevis, hele mooie betontegel die ook in zwart verkrijgbaar is
  • Hardsteen, duurzaam en niet gevoelig voor krassen
  • Keramische tuintegels, natuurstenen tegel en niet krasgevoelig
  • Halfverhardingen, houtsnippers, grint of boomschors
  • Kinderkopjes, voor een mooie, speelse uitstraling

Uiteraard kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van de geschikte tegel naar uw smaak. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende tegelsoorten. Ook profiteert u bij ons van scherpe prijzen, wij hebben met meerdere leveranciers goede afspraken over de prijs.

Egalisee Bestratingen is een kenner in het leggen van keramische tegels

Heeft u gekozen voor een keramische tegel? Wij komen graag voor u de keramische tegels leggen! Keramische tegels lagen vroeger bijna alleen maar binnen in huis. Tegenwoordig worden de keramische tegels zo gemaakt dat ze ook geschikt zijn voor buiten. Er bestaan heel veel verschillende soorten keramische tegels, daarbij is er ook een groot verschil in kwaliteit. Zorg altijd dat u kiest voor een tegel van A-kwaliteit. Tegels van A-kwaliteit kunnen goed tegen de weersinvloeden, waardoor de tegel mooi blijft. Ook bij het leggen van de tegel komt net even iets meer kijken dan bij andere tegels. Daarom is het aan te raden het leggen van keramische tegels over te laten aan een specialist, zoals Egalisee Bestratingen!

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/