Winkeltrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Oordopjes kopen maar welke?

Veel aanbod van oordopjes

Wanneer je een paar oordopjes wilt kopen voor het afspelen van je favoriete muziek dan is het aanbod enorm. We kunnen globaal voor de oordopjes het onderscheidt maken tussen bedrade en draadloze oordopjes. De laatste categorie is enorm populair geworden en het aanbod van draadloze oordopjes wordt steeds groter. Natuurlijk is er verschil in kwaliteit maar door de komst van de nieuwste versie van Bluetooth 5 is de kwaliteit steeds beter geworden. Ook is het gemak van draadloze oordopjes veel beter dan de bedrade variant want je hebt nooit geen last meer van die vervelende draden en kunt je telefoon zorgeloos in je zak stoppen. Draadloze oordopjes zijn mede hierdoor vooral bij jongeren erg populair.

Welke merken zijn nu goed

Het aanbod van verschillende merken als Senheisser, Apple, Bose, Jvc, Sony, Anker en meer zijn met verschillende modellen op de markt verschenen en wisselend qua kwaliteit. Naast het comfort bij het dragen is de geluidskwaliteit en prijs belangrijk bij de keuze. De laatste twee zijn vaak lastig te combineren en het is opvallend dat als je een vergelijkbare kwaliteit geluid wilt hebben als de bedrade oordopjes je toch behoorlijk in de prijs omhoog gaat. Gemiddeld ben je wel 200 Euro kwijt voor een redelijk paar oordopjes. Het draagcomfort van de oordopjes is ook zeer wisselend. Zo merken we dat er oordopjes op de markt zijn die bijvoorbeeld totaal niet gebruikt kunnen worden bij het sporten omdat ze simpelweg niet blijven zitten. Ook komen er varianten voor waar regelmatig de bluetooth verbinding wegvalt. Enorm storend als je dus net naar je favoriete muziek aan het luisteren bent.

Waar kun je de oordopjes het beste kopen?

Er zijn natuurlijk erg veel aanbieder voor de draadloze oordopjes online te vinden. Wel is het handig te weten of je niet te veel betaald en nog belangrijker wat de verschillen zijn bij alle oordopjes. Wellicht handig om een online vergelijkingssite als 10Monsters te bezoeken voor een goede review van je product. Hier letten ze op alle facetten die belangrijk zijn bij de aanschaf van je product. Je bent verzekerd dat je een goed product gaat aanschaffen.