Winkeltrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Breng uw telefoon ter reparatie bij deze ervaren expert nabij Rijswijk

Het overkomt iedereen wel eens: in uw enthousiasme (of onoplettendheid) laat u per ongeluk uw telefoon vallen. Het gevolg is een barst of scheur in uw scherm, waardoor u uw telefoon niet goed meer kunt gebruiken. U wilt nu natuurlijk uw gebroken telefoonscherm laten repareren door expert, en het liefst zo snel en goedkoop mogelijk! Maar waar kunt u hiervoor nu het beste terecht? Het antwoord is; bij GSMFixZone. Dit bedrijf uit Voorburg, nabij Rijswijk, is dé specialist die u inschakelt voor de professionele reparatie van uw telefoon. Snelheid, vriendelijkheid, goede prijs-kwaliteitverhouding én uitstekende garantievoorwaarden; dat is waar u bij deze expert van op aankunt.

Elk mankement snel en vakkundig gerepareerd

Een gebroken telefoonscherm is niet de enige klacht waarmee u bij deze specialist terechtkunt. Ook als u uw telefoon één van de volgende mankementen heeft, kunt u deze ter reparatie bij deze specialist uit Voorburg (dicht bij Rijswijk) afgeven:

  • Een batterij die niet meer werkt;
  • Een telefoon die niet wilt opladen;
  • Een camera die geen foto’s of video’s meer kan maken;
  • Geen of slecht geluid bij bellen of het afspelen van muziek of video’s;
  • Knoppen die niet reageren.

Ervaart u binnen drie maanden na de reparatie dezelfde klachten aan uw telefoon? Dan heeft u recht op garantie. Deze garantie is enkel niet geldig op water- en vochtschade.

Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen

Is uw telefoon kapot en wilt u deze zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken? Wacht dan niet langer en kom langs in de winkel van GSMFixZone in Voorburg. Deze locatie is ook goed te bereiken voor klanten die in de omgeving van Rijswijk wonen en hun telefoon van een snelle en vakkundige reparatie willen voorzien. De vriendelijk en deskundige medewerkers staan vervolgens graag voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met hen op. De contactgegevens vindt u op de website.