Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

De meest moderne meubels op maat voor uw slaapkamer in Breda

Zoekt u meubels voor uw slaapkamer die op maat worden gemaakt in Breda? Dan kunt u bij diverse professionele partijen terecht, zoals JongWonen Kastsystemen. Voor alle soorten slaapkamers zijn prachtige, moderne meubels op maat te maken. Misschien wilt u wel genieten van de luxe van een dress-eiland!

Een goed ingerichte slaapkamer met maatwerkmeubels

Een dress-eiland is een mooie optie wanneer u een ruime slaapkamer heeft. Helaas heeft niet iedereen zoveel ruimte. Gelukkig zijn er dan tal van andere mooie meubels te koop. Voor elke slaapkamer is er een perfecte oplossing. Hieronder vindt u drie mogelijkheden, ook voor wanneer u wat minder ruimte heeft.

1. Een mooie inloopkast op maat

Droomt u al tijden van een inloopkast? Wanneer u hier de ruimte voor heeft, dan is het altijd een goed idee om deze op maat te laten maken. Dit kan wanneer u kiest voor meubels op maat uit Breda. Met maatwerk zorgt u ervoor dat alle ruimte slim wordt ingedeeld en benut.

2. Een perfect passende kast voor onder een schuine wand

Heeft u een slaapkamer met schuine wanden? Veel mensen vinden het lastig om een goede, ruime kledingkast te plaatsen in een ruimte met schuine wanden. Met een reguliere kast gaat er veel ruimte verloren en u heeft deze ruimte juist nodig. U kunt een kast op maat laten maken voor onder de schuine wand. Zo gaat er geen kostbare ruimte verloren.

3. Een maatwerk hoekkast

Is uw slaapkamer te krap om een kledingkast naast het bed of aan het voeteneinde van het bed te plaatsen, maar is er wel een mooie hoek in de slaapkamer over? Dan is een maatwerkhoekkast dé oplossing. Een hoekkast op maat is zeker mogelijk wanneer u kiest voor meubels op maat van JongWonen Kastsystemen uit Breda.

Neem direct contact op met het bedrijf

Wilt u ook een mooie slaapkamerkast op maat laten maken? Neem telefonisch contact op met JongWonen Kastsystemen of breng een bezoek aan de winkel. De medewerkers adviseren u graag!

https://kasten.nl/