Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Cortina U4, dit moet je weten!

Nederland staat bekend om de vele fietsen, in het buitenland kijken ze je raar aan als je uit Nederland komt en geen fiets hebt. Nederland is ook echt gebouwd om te fietsen, fietsen is namelijk gezond, goed voor het milieu en snel. Sinds de komst van de elektrische fiets hebben steeds meer mensen een elektrische fiets aangeschaft, aangezien een elektrische fiets een grote aankoop is moet de kwaliteit hiervan wel goed zijn. Met de Cortina U4 weet je zeker dat je een goede fiets in huis haalt. 

De fiets zelf

De Cortina U4 is een fantastisch model en geschikt voor dagelijks gebruik, dit komt doordat er zowel voor als achter een bagagedrager zit, hierdoor kan er dus ook een krat op de fiets. Deze fiets is zowel als normaal als elektrisch beschikbaar, dit is overigens ook het model waarmee Cortina beroemd is geworden. De accu van de fiets wordt bevestigd op het achterrek. Voor zowel de accu als lader zijn verschillende keuzes, voor de accu zijn er drie keuzes die aangeven hoe lang de accu mee gaat. Voor de lader van de accu zijn er twee opties, de standaard lader of de snellader. Ook beschikt deze fiets over een loophulp functie, deze zit op de fiets omdat een elektrische fiets zwaarder is dan een normale fiets. Door de loophulp functie wordt u geholpen omdat de fiets vanzelf tot 5 km/h gaat rijden, dit doet de fiets zolang u de knop ingedrukt houdt. 

Leasen

Het is mogelijk om de Cortina U4 te leasen, dit hebben ze gedaan omdat het nogal een grote aankoop is. Op de website staat wat het leasen u gaat kosten. Het is ook mogelijk om voorafgaand van de aankoop een proefrit te maken, dit kan bij bijna alle Cortina dealers.