Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Koop je Scotch & Soda herenkleding bij Sans-Online

Het modemerk Scotch & Soda werd opgericht in Amsterdam en viert de vrije geest van zijn geboortestad. Scotch & Soda staat voor prachtige, unieke kledij die je niet alleen goed doet voelen maar je ook de mogelijkheid geeft om je eigen unieke stijl te uiten. Daarnaast maakt het merk bij het ontwerpen van kledij verantwoorde keuzes die het milieu minder belasten. Vanaf nu koop je je herenkledij van Scotch & Soda bij Sans-Online.

Amsterdamse makelij

Scotch & Soda viert de vrije geest van thuisstad Amsterdam. Hun ontwerpen zijn een uiting van eindeloos optimisme, een liberale kijk op de maatschappij, authenticiteit, opkomen voor individualiteit en de kracht van zelfexpressie om iets unieks te creëren. De collecties zijn een mengeling van eigentijds en klassiek, print en kleur en textuur op textuur. De ontwerpen zijn vrolijk en bevatten verrassende details. Tijdens het ontwerpen wordt de draagbaarheid nooit uit het oog verloren.

Mileubewust

Scotch & Soda vindt het belangrijk om milieubewust om te gaan met de materialen die de aarde ons biedt. Het is een topprioriteit van het bedrijf om dagelijks verantwoorde keuzes te maken zodat hun impact op het milieu wordt beperkt. Zo krijg je een veelzijdige, moderne garderobe met een origineel design, die ook nog eens milieubewust is.

Bestel je Scotch & Soda herenkledij bij Sans-online

Ben je op zoek naar een broek, hemd of trui van Scotch & Soda? Neem dan eens een kijkje bij Sans-Online. Je vindt er een uitgebreide collectie herenkledij van Scotch & Soda. Gevonden wat je zocht? Twijfel niet om te bestellen. Als je voor 16u bestelt, ontvang je morgen al je bestelling. Ben je toch niet tevreden over je keuze? Je hebt 21 dagen om je nieuwe kledij te retourneren.