Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

3 redenen waarom je een online winkel kiest voor je kerstpakketten

Het bestellen en uitdelen van de kerstpakketten is een manier voor een bedrijf om te laten zien dat ze de inzet dat getoond is en het werk dat verricht is door de medewerkers gewaardeerd wordt. Breng je deze boodschap goed over, dan kan een mooi kerstpakket het personeel motiveren en trots maken. Daardoor is het dus ook een goede stimulator. Kies je echter het verkeerde kerstpakket uit, dan kan het ook het tegenovergestelde teweeg brengen en juist demotiverend werken. De kerstpakketten die je dit jaar uitkiest moeten iedereen blij maken en dat doe je om de onderstaande redenen het beste bij een online winkel.

 

1.     Een groot aantal verschillende kerstpakketten

Allereerst zal je direct zien als je een webwinkel voor kerstpakketten bezoekt, dat het aanbod enorm is. De meeste winkels hebben honderden opties en pakketten die al helemaal klaar zijn om naar je toe gestuurd te worden. Er zijn pakketten in alle prijsklassen en je kunt ze sorteren door de filters te gebruiken. Op die manier breng je alleen de opties naar voren die voor jou ook echt interessant zijn. Enkele filters die je dan kunt gebruiken zijn:

  • Prijs: voeg je maximale prijs in en je ziet geen pakketten die je je niet kunt veroorloven.
  • Kleur: kies de belangrijkste kleur uit je bedrijfslogo of huisstijl voor je kerstpakket en je personeel herkent direct van wie het afkomstig is.
  • Thema: door via een thema aan een bepaalde prestatie of gebeurtenis te refereren, kun je de kerstpakketten gebruiken om je waardering ergens over uit te spreken.

 

2.     Een lagere prijs

De prijzen voor de pakketten die je online bestelt zijn aanzienlijk lager dan wanneer je ze zelf zou samenstellen of ze zou kopen bij een fysieke winkel. En de kwaliteit is er niet minder om. Het grote voordeel van online winkels is dat de onderhoudskosten veel lager zijn. Ze betalen geen hoge huur voor winkelpanden en hebben minder personeel in dienst, bijvoorbeeld. Daardoor kunnen ze de prijs naar beneden doen en is wat je online aanschaft vaak goedkoper. Op die manier kun je of een beter gevuld pakket aanschaffen of geld besparen op de kerstpakketten dit jaar.

 

3.     Geen last van de kerstdrukte

Als je je pakketten aanschaft bij een online winkel, dan doe je dat vanaf je werk of thuis. Je kunt dat op elk moment van de dag doen, want online winkels zijn altijd open. Je krijgt dus niet te maken met seizoensgebonden openingstijden, met het niet kunnen vinden van een parkeerplaats en met andere mensen in de winkel. Daarnaast hoef je niet te wachten bij de kassa, staat er altijd een helpdesk tot je beschikking die je kunt bellen en gebeurt het minder dat bepaalde kerstpakketten uitverkocht raken.

Het is goedkoper, minder stressvol en veel gemakkelijker om je kerstpakketten online te bestellen bij Kerstpakketten TIP dit jaar. Je kunt het assortiment nu al bekijken en nadenken over wat je zou willen kopen. Dat geeft je de kans om er echt een succes van te maken dit jaar.