Winkeltrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Een archief laten scannen heeft meerdere voordelen

Als u uw archief laat scannen en digitaliseren, profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst stelt u de data veilig voor brand en andere calamiteiten. De gegevens van de fysieke datadragers zijn nu immers ook digitaal opgeslagen. Daarnaast heeft het veel voordelen voor efficiëntie. De data is bijvoorbeeld ook vanaf andere locaties te bereiken, mits u dit toestaat. Hierdoor kunnen ook thuiswerkende medewerkers bij bepaalde bestanden. Daarnaast is het eenvoudiger om de benodigde gegevens op te zoeken, waardoor dit minder tijd kost. Het levert u dus zowel minder risico als tijdsbesparing op.

Besteed de werkzaamheden uit aan een expert die nauwkeurig te werk gaat

Om van de reeds genoemde voordelen te profiteren, is het wel belangrijk dat u uw archief laat scannen en digitaliseren door een expert die nauwkeurig en foutloos te werk gaat. Daarom besteed u dit het best uit aan GMS. Dit bedrijf heeft veel expertise op dit gebied en heeft een efficiënt en foutloos proces ontwikkelt om uw archief te digitaliseren. Allereerst wordt de collectie geïnventariseerd en brengen ze uw wensen in kaart. Aan de hand van de verzamelde gegevens, stellen ze vervolgens een plan van aanpak op. Dit wordt u eerst ter goedkeuring aangeboden, voordat de digitalisering wordt uitgevoerd. Het scannen en de verdere werkzaamheden starten namelijk pas wanneer u het plan van aanpak heeft goedgekeurd. Zo verloopt het proces precies zoals u dat wenst.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

Bent u benieuwd wat er voor uw archief allemaal mogelijk is op het gebied van scannen en digitaliseren? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van GMS. Zij vertellen u graag meer over de opties en beantwoorden al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo beschikt u over alle informatie die nodig is om te bepalen of digitaliseren ook voor uw bedrijf de juiste keuze is. In de meeste gevallen is dit uiteraard het geval.

https://gmsnl.com/