Winkeltrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Les auto huren voor uw rijschool? Het kan!

Heeft u een eigen rijschool? Zit u echter met een probleem omdat een van uw lesauto’s schade heeft opgelopen en niet kan worden gebruikt tot deze is hersteld? Of heeft u onverwacht veel nieuwe inschrijvingen gehad en denkt u dat u onvoldoende auto’s heeft? Geen probleem! Dankzij De Vos Lesautoverhuur heeft u nooit een auto te kort. Bij dit bedrijf kunt u namelijk een les auto huren. Voor lesauto verhuur in Rotterdam en omgeving bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. U bepaalt zelf hoelang u de auto huurt, hetzij een dag een maand of langer. U geniet hierbij bovendien van een haal- en brengservice. Zo verliest u geen tijd en kunt u meer tijd spenderen met uw leerlingen.

Uitstekende service bij lesauto verhuur in Rotterdam en omgeving

Kiest u voor Lesauto verhuur van De Vos Lesautoverhuur in Rotterdam of Den Haag? Dan kiest u voor een professioneel bedrijf met uitstekende service. Het huren van een les auto gebeurt hier namelijk zere flexibel. Alles is in eigen beheer bij dit bedrijf. Zo zorgen de specialisten voor alles, van de noodzakelijke administratie tot onderhoud en reparatie na schade. Ook de verzekeringen wordt door dit bedrijf voor rekening genomen. In combinatie met de landelijke haal- en brengservice, hoeft u dus nog enkel in de auto te stappen en rijles geven aan uw studenten.

Reserveer met enkele klikken de les auto die u wilt huren

Wilt u een les auto huren voor uw autorijschool? Het lesauto verhuur bij De Vos in regio Rotterdam of Den Haag is zeer eenvoudig. U reserveert met enkele muisklikken al online een lesauto voor uw rijschool.  U kiest welke auto u wenst te huren: een Volkswagen Polo, een Renault of een Peugeot. Vervolgens geeft u op van wanneer tot wanneer u de les auto wenst te huren. Ook enkele persoonlijke gegevens vult u in en vervolgens wordt uw aanvraag verstuurd. Zo simpel verloopt lesauto verhuur voor uw rijschool in regio Rotterdam dus.