Winkeltrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

123-theorie vraagt het CBR examen aan én laat je binnen 1 dag slagen

Het examen voor je auto theorie aanvragen? De makkelijkste manier is om dat via 123-theorie te doen. Wij vragen het theorie examen bij het CBR voor jou aan en plakken er meteen een eendaagse theorie cursus aan. Door de theoriecursus ben jij binnen 1 dag helemaal klaar om het examen met een goed resultaat te maken. Twee vliegen in één klap dus! Vooraf zelf leren is niet nodig, bij ons leer je alle theorie uitstekend aan. Door onze briljante tips en trucs, ijzersterke theorieles en de beste ezelsbruggetjes zit de lesstof na een paar uur perfect in jouw hoofd. Niet alleen tijdens het examen maar ook lang daarna zal jij de theorie niet meer vergeten.

Jij kiest, wij regelen het voor je

Je kiest zelf een datum uit in ons online systeem. Ook de locatie waar jij examen en cursus wilt doen bepaal je zelf. We zijn op meer dan 9 verschillende locaties actief, altijd wel ergens bij jouw woonplek in de buurt dus. Wanneer we jouw inschrijving hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag. We vragen het examen bij het CBR voor jou aan. Meestal kunnen we snel een examenplek voor jou bemachtigen, omdat we al examens op meerdere data en locaties gereserveerd hebben staan. Vervolgens koppelen we jouw examendatum aan een theoriecursus. That’s it. Je krijgt van ons de bevestiging, je hoort snel voor ons wanneer jij je theorie examen zal gaan maken.

Een paar dagen voor aanvang van de theoriecursus en het CBR examen krijg je nog even een mail van ons als reminder. Hier staat alle informatie in die je nodig hebt, zoals de aanvangstijd van de theoriecursus, het adres waarop we jou verwachten en het adres van het CBR. Ook sturen we je dan alvast wat oefenmateriaal toe waarmee je aan de slag kunt. Hiermee aan de slag gaan is overigens niet verplicht. Jij mag helemaal zelf bepalen of je het nodig vindt om je voor te bereiden of niet.

Leuke weetjes over 123-theorie

Wist je:

  • dat wij naast de autotheorie cursus ook een motortheorie cursus aanbieden?
  • dat de motortheorie cursus, net als de autotheorie cursus, ook maar één dagje duurt?
  • dat ons slagingspercentage torenhoog ligt, bijna op 100%
  • dat onze theorieles voor iedereen te volgen is
  • dat onze docenten zeer gezellig, aardig en humoristisch zijn
https://www.123-theorie.nl/