Winkeltrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

De multifunctionele automatten van kwalitatief rubber.

Maakt u kennis met onze splinternieuwe lijn automatten rubber. Deze zijn gemaakt van rubber en daardoor zeer flexibel. U kunt deze dus eenvoudig in uw kofferbak plaatsen waarna uw kofferbak eenvoudig gereinigd kan worden. Door de handige opbergvakken aan de zijkant van de mat, kunt u de achterbak eindelijk eens netjes en georganiseerd houden! We hebben nu meer dan 50 modellen op voorraad in onze webshop en dit wordt snel uitgebreid naar ruim 200. Dit, zodat er uiteindelijk voor elke auto een passende kofferbakmat beschikbaar is. Mocht er onverhoopt voor uw auto nog geen multifunctionele kofferbakmat beschikbaar zijn en wilt u deze toch graag wilt hebben.

Rubber automatten op maat

We zijn bekend om de automatten op maat, deze zijn dus 100% pasvorm voor uw model auto. Het materiaal van de automatten is luxe velours, iets wat uw auto een hele nette uitstraling geeft. De automatten worden geleverd met bevestigingssysteem waardoor deze veilig op hun plek blijven liggen.Onze rubber automatten zijn ideaal voor iedereen die zijn of haar auto netjes wil houden in tijden van regen en sneeuw. De rubber matten hebben een opstaande rand waardoor vocht en vuil niet in uw originele tapijt terecht kunnen komen. Ook deze matten worden 100% op maat geleverd.

Waarom een keuze maken voor onze automatten?

Onze matten zorgen ervoor dat uw auto super eenvoudig schoon te houden is.  Dat lijkt wellicht niet meteen belangrijk, maar dat is het uiteindelijk wel. Wanneer u vloeistof lekkage heeft en dat niet meteen doorheeft, dan kan dat doorlekken en de auto beschadigen. Legt u een vloeistofdichte mat in de wagen is het een kwestie van dit opruimen zonder dat er schade kan ontstaan aan de wagen. Onze rubberen automatten doen in principe hetzelfde. Ze beschermen de originele bekleding van uw auto, tegen vocht en vuil wat u met uw schoenen mee kunt nemen de wagen in. Concreet gezegd, eender welke maat u nodig heeft of wilt bestellen voor in uw wagen. De mat zal de levensduur van uw wagen verlengen en uw leven gemakkelijker maken.