Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Een eiken bed dat het hoogtepunt van je collectie wordt

Wil je een eiken bed aan je collectie toevoegen die echt van waarde is voor jouw showroom? Kies dan voor een bed van Steel & Stockings. De eenvoudige designs passen in vrijwel elke slaapkamer – van rustiek en landelijk tot modern en industrieel. Daarnaast heeft het hout echt karakter. Zo wordt het bed echt een centraal punt van je collectie. Bovendien kun je het eenvoudig met allerlei stijlen aan kussens en dekbedovertrekken combineren. Hierdoor sluit de styling helemaal op de rest van je showroom aan. Bovendien spreekt het bed veel mensen aan, waardoor je dus eenvoudig een breed scala aan klanten tevredenstelt. Wat wil je nog meer?

Een bed op maat laten maken voor je showroom of voor een bepaalde klant

Mocht je hele specifieke wensen hebben voor een eiken bed of een bed op maat willen laten maken voor een klant, dan is dat ook mogelijk bij Steel & Stockings. Deze expert weet met vakmanschap en jarenlange ervaring namelijk ook maatwerk te leveren. Geef jouw wensen of die van je klanten door en ze gaan voor je aan de slag om een bed te ontwerpen dat aan al deze eisen voldoet. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere materialen in het ontwerp op te laten nemen. Zo kunnen ze naast eiken bijvoorbeeld ook een hoofdbord van leer aan het bed toevoegen. Of poten van een ander materiaal onder het bed monteren.

Neem contact op met deze specialist

Heb je interesse in een eiken bed? Neem dan gerust contact op met de experts van dit bedrijf. Zij voorzien jou graag van meer informatie en beantwoorden al je vragen. Zo heb je alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken voor jouw showroom. Het resultaat is een eiken bed dat vast en zeker de show steelt! Uiteraard kun je ook meerdere bedden van deze specialist in je collectie opnemen. In overleg is er namelijk heel veel mogelijk. Het is dan ook geen wonder dat al meer dan 120 verkooppunten in de Benelux de bedden van dit merk verkopen.

https://www.steelandstockings.nl/