Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Dit bedrijf is topleverancier van tegels in Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u met een gerust hart de mooist tegels kunt kopen in Dordrecht? Breng dan een bezoek aan Fravo Tegels gevestigd in die stad. Het bedrijf heeft een showroom van wel 1200 vierkante meter waar u de mooiste tegels kunt bekijken. Daarnaast beschikt het bedrijf altijd over een assortiment aan badkamertegels die in de aanbieding zijn. Voor welke ruimte u ook tegels zoekt en ongeacht de grootte van uw portemonnee; hier vindt u vast en zeker de perfecte tegel voor uw woonruimte.

U vindt hier tegels die rechtstreeks uit de fabriek komen

Vloer- en wandtegels worden met echt vakwerk gemaakt in landen zoals Italië en Spanje. Hier staan dan ook vaak de fabrieken die deze prachtige tegels fabriceren. Door ervaring en jarenlange contacten met deze fabrieken, haalt Fravo Tegels zijn tegels direct vanuit de fabriek naar Dordrecht. Dit levert u een scherpe prijs op. Met het betalen van een lagere prijs, zien die tegels er in uw woning gevoelsmatig nóg mooier uit. Is de reguliere collectie toch nog iets te veel voor uw budget? Houd dan zeker deze winkel in de gaten. Met name badkamertegels zijn vaak in de aanbieding. De kwaliteit van deze tegels is uiteraard hetzelfde, maar de prijs is aangenamer.

Breng een bezoek aan de showroom

De showroom in Dordrecht is zes dagen per week geopend voor u om de mooiste tegels uit te zoeken. Zoekt u iets specifieks? Vraag dan zeker direct aan de medewerkers naar de mogelijkheden hiervoor. Ze helpen u graag verder met het zoeken naar de ideale tegel voor uw woonkamer, keuken of badkamer. Bent u op zoek naar tegels voor de badkamer? Schroom ook zeker niet om te vragen welke badkamertegels in de aanbieding zijn. U bent een dief van uw portemonnee als u het niet zou doen.