Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Parfums en andere producten van Eight & Bob

Op de website van White, een specialist een herenkleding en diverse accessoires, vind je verschillende exclusieve merken en producten. Wil je bijvoorbeeld een lekkere parfum bestellen met een unieke geur? Bekijk dan het ruime aanbod van Eight & Bob. Dit topmerk heeft verschillende exclusieve parfums op de markt gebracht, evenals diverse soorten shower gel, aftershave en deodorant. Het bijzondere aan deze producten is dat ze in beperkte aantallen worden vervaardigd. Bestel je een product van Eight & Bob? Dan weet je dus zeker dat je een uniek product in huis haalt.

Parfums gemaakt van schaarse ingrediënten

Je vraagt je misschien af waarom de producten van Eight & Bob zo exclusief zijn. Dit is voornamelijk te danken aan het belangrijkste ingrediënt van de parfums, namelijk ‘Andrea’ takjes. Deze takjes zijn heel schaars omdat ze maar in beperkte gebieden te vinden zijn. Bovendien kunnen deze takjes alleen in december en januari geplukt worden en overleeft maar een klein percentage van de takjes de selectieprocedure. Elk jaar is het dus maar de vraag hoeveel eenheden van het merk Eight & Bob gemaakt kunnen worden. Wil jij zo een exclusief product aanschaffen voor jezelf of misschien zelfs als cadeau voor iemand anders? Dan vind je bij White een ruim aanbod aan parfums en diverse andere producten online.

Bezoek de winkel van deze specialist

White heeft niet alleen een webshop, maar ook een fysieke winkel in Den Haag. Ook hier vind je het ruime assortiment aan herenkleding en diverse accessoires waaronder de producten van Eight & Bob. Voeg de gewenste producten eenvoudig toe aan je winkelmandje of koop ze in de winkel. Daar kun je bovendien ook het personeel om advies vragen. Heb je nog vragen over het aanbod en wil je die het liefst telefonisch stellen? Neem dan contact op met deze specialisten via hun website. Zij helpen je graag verder.

https://www.whiteonline.nl/