Winkeltrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Mazda 2 viaBOVAG

{{external image}}

 

Mazda is in alles anders. Daar waar de gemiddelde merken linksaf slaan, kiest Mazda voor rechts. Het blijkt wel uit de Mazda 2, een auto die al vanaf 2003 gemaakt wordt en de opvolger was van de Demio en 121.  Het eigenzinnige zit vooral in de eigen Skyactiv technologie en de gebruikte KODO-technologie. Een Mazda 2 viaBovag kopen betekent dat je een eigenzinnige, energiek en spoteve Mazda tot je beschikking krijgt. Een auto waar je echt energie van krijgt.

De bijzondere KODO-filosofie en de eigen Skyactiv technologie maken de auto bijzonder

Na de lancering in 2003, werd in 2007 al de 2e generatie aan het grote publiek gepresenteerd. In 2014 volgde een facelift en werd de KODO design filosofie geïntroduceerd, iets dat letterijk zoiets betekent als  Soul of Motion. De bedoeling is dat de auto alleen al door het design tot leven komt. Ook de eigen Skyactiv technologie wat betreft de motoren is bijzonder. Met de eigen motoren doet Mazda niets onder voor andere auto’s overigens. Integendeel zelfs,  De Mazda 2 is er in S, TS, TS+, GT-M en Sport Selected uitvoering.

De RoadGuard wil binnen dertig minuten bij jou en je auto zijn

Ondanks de aankoop via viaBovag, kan het zomaar eens gebeuren: de auto start niet. Daar sta je dan. Terwijl je het al druk hebt. Geen paniek, zaak de RoadGuards in te schakelen. Dit collectief van monteurs streeft ernaar binnen dertig minuten bij je te zijn en je te helpen. Daar is geen abonnement voor nodig je betaalt gewoon aan de monteur en kunt alsnog vertrekken. RoadGuards kun je via een app bereiken. Ze helpen in principe iedereen met een voertuig met een geldig kenteken. Ook nadat je geholpen bent hoef je dus geen duur of ingewikkeld abonnement af te sluiten. Dat is in het geheel niet aan de orde.