Winkeltrefpunt
Image default
Alarmsysteem

Waarom uw buren u zouden moeten bedanken voor het gebruik van de huisbeveiliging

Waarom uw buren u zouden moeten bedanken voor het gebruik van de huisbeveiliging

Wanneer u investeert in huisbeveiliging, ervaart u alle voordelen die aan uw investering zijn verbonden. Of het nu gemoedsrust is of een goede nachtrust, een huisbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat u en uw eigendom worden beschermd. U bent echter niet de enige die profiteert van uw systeem, ook uw buren. Wij van slotenmaker Rotterdam vertellen u wat u kunt doen.

Verbeterde verlichting

Donkere gebieden bieden dekking voor indringers. Een algemene tactiek om duisternis te verminderen en misdaad te bestrijden, is het vergroten van de verlichting. Wanneer u de zichtbaarheid van uw huis versterkt, worden verdachte activiteiten gemakkelijker te herkennen. Maar het verlichten van de buitenrand van uw huis verlicht ook delen van het huis van uw buren. Dit maakt het gemakkelijker voor iedereen om misdaad te identificeren en te melden.

Bewegingsdetectielampen helpen outdoor-activiteiten te ontdekken. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, gaan deze lichten automatisch aan en waarschuwen ze huiseigenaren en buren van beweging. Als je buren je lichten zien branden, weten ze iets of is er iemand in de buurt.

Verbeterde monitoring

Bewakingsapparatuur voor thuisbeveiliging, zoals buitencamera’s, stellen huiseigenaren in staat om de buitenkant van hun huis in de gaten te houden. Of u nu uw oprit of achterpatio bewaakt, buitencamera’s geven u extra aandacht aan uw eigendom – en mogelijk ook delen van het onroerend goed van uw buren.

In juni 2017 betrapte de bewakingscamera van een bewoner van Rotterdam een inbreker die binnendrong in de woning van de buren. De bewoner gaf de beelden aan de autoriteiten en er werd een arrestatie verricht. Deurbelcamera’s in een wijk in Rotterdam Zuid waren in staat om een ​​ring van inbrekers te vangen die op deuren klopten om te zien of huiseigenaren aanwezig waren en vervolgens de deur openden om kostbaarheden te stelen.

Dit zijn slechts twee van de vele gevallen waarin camera’s voor thuisbeveiliging in staat waren om criminelen te vangen en een veiliger buurt voor alle inwoners te bieden.

Verhoogde alertheid

Wanneer uw huis en andere huizen worden beveiligd met beveiligingssystemen, zal het woord rondkomen. Criminelen zullen huizen in jouw buurt minder aantrekkelijk vinden omdat ze weten dat er een groter risico is dat ze worden gepakt. U en uw buren zullen minder criminaliteit ervaren als gevolg van uw proactieve benadering van binnenlandse veiligheid. De aantrekkingskracht van uw systeem kan zelfs uw buren motiveren om een ​​van hen te installeren.

Een buurt met één thuisbeveiligingssysteem is veiliger dan een buurt zonder. Wanneer u een huisbeveiligingssysteem installeert, verhoogt u niet alleen uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw buren. En daarvoor moeten ze je bedanken.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam