Winkeltrefpunt
Image default
Bloemen

Bloemen en planten kopen bij een gespecialiseerde groothandel

Als u kwalitatieve bloemen en planten wilt aanschaffen, doet u dit het best bij Scandiflora. Het team dat hier werkt heeft een grote passie voor bloemen, planten en groen. Naast dat zij deze bloemen groothandel in 2014 zijn gestart, hebben ze maar liefst 25 jaar aan ervaring op de bloemen- en plantenmarkt in Scandinavië opgedaan. Om deze reden mag dit bedrijf zich dan ook een ware gespecialiseerde groothandel in bloemen en planten noemen!

Het assortiment van deze groothandel

Bij Scandiflora kunt u terecht voor bloemen, planten en decoratiegroen van de beste kwaliteit. Wilt u bijvoorbeeld snijbloemen aanschaffen bij deze groothandel? Dan profiteert u van hoge kwaliteit bloemen die veelal afkomstig zijn van Nederlandse kwekers. Maar ook rechtstreekse handel uit onder meer Afrika en Zuid-Amerika vindt u hier. Heeft u planten nodig? Dan kiest u uit het ruime aanbod aan pot-, perk-, tuin-, en kamerplanten. Ook deze zijn voornamelijk van Nederlandse kwekers afkomstig.

Waarom gebruikmaken van de services van deze aanbieder?

Er zijn drie belangrijke redenen waarom u het best kiest voor Scandiflora als de groothandel waar u bloemen en planten aanschaft. De voornaamste reden is dat zij topkwaliteit garanderen. Ze willen dat hun klanten enkel de beste producten ontvangen. Daarnaast profiteert u bij deze partij van optimale logistiek, waardoor uw bestelling spoedig op bestemming aankomt. Ten derde is de 25 jaar aan ervaring op de bloemen-en plantenmarkt in Scandinavië een groot voordeel waarvan u profiteert bij deze partij. Kortom: genoeg redenen om voor Scandiflora te kiezen als u een bloemen en planten groothandel zoekt!

Wordt een klant van deze groothandel

Bent u overtuigd van de kwaliteit van Scandiflora en wilt u graag uw bloemen en planten bij deze groothandel aanschaffen? Wordt dan klant door direct een inlogcode voor de webshop aan te vragen. Dit doet u zeer eenvoudig via de website van deze groothandel of door contact met hen op te nemen.