Winkeltrefpunt
Image default
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gevonden!

Afgelopen week was ik opzoek naar een nieuwe glazenwasser Zoetermeer. Ik ben namelijk enkele weken geleden verhuisd naar een nieuw kantoor in Zoetermeer. En de glazenwasser waar ik veel plezier aan had beleefd was niet de ramen in Zoetermeer. Dit omdat dit iets te ver is en de voorrijkosten dan mega hoog zijn. Ik moest dus opzoek gaan naar een nieuw bedrijf dat mijn ramen een paar keer per jaar grondig kan schoonmaken. Ik vind de eerste indruk van de klant heel belangrijk en het pand moet dan schoon zijn. Ik ben dus naar een glazenwasser Zoetermeer gaan zoeken en vond deze na wat zoek werk. Lees in deze blog voor welk bedrijf ik gekozen heb en waarom!

SOC-Facilitair als glazenwasser Zoetermeer

Zoekend naar een glazenwasser Zoetermeer kwam ik veel verschillende ondernemingen tegen. Grote bedrijven en kleine. Dure en goedkope en glazenwassers die zich alleen op particulieren of de zakelijke klant richten. Mij haalde het niet uit waar het bedrijf zich op richt, als de prijs kwaliteit verhouding maar goed ligt. En bevalt het mij niet ga ik gewoon opzoek naar een andere bedrijf.

Na wat zoekwerk kwam ik bij soc-facilitair.nl/schoonmaakbedrijf-zoetermeer terecht. Dit is een schoonmaakbedrijf die naast vloeronderhoud, sanitairreiniging nog veel meer diensten uitvoert. Glazenwassen hoort hier ook bij. Hierin hebben ze veel ervaringen en dat is wat ik zocht in een glazenwasser Zoetermeer! Ik heb de website dus bekeken en al snel was ik overtuigd dat zij het mochten gaan doen. Ik heb een offerte aangevraagd en die zag er veel belovend uit. Ik maakte een afspraak voor het wassen van mijn ramen en het wachten kon beginnen. Enkele dagen later was de glazenwasser Zoetermeer op het afgesproken moment aanwezig. Enkele uurtjes laten was hij klaar en liet hij het resultaat zien. Ik was zeer tevreden en ik weet nu wel wie ik de volgende keer benader als ik zoek naar een glazenwasser, SOC-Facilitair!