Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Hulp nodig bij een evenement?

Evenementen

Evenementen, ze worden regelmatig en eigenlijk bijna ieder weekend wel georganiseerd. Bij evenementen denk je misschien snel aan feesten en dit klopt natuurlijk ook wel. Maar niet alleen feesten vallen onder evenementen. Een evenement hoeft ook niet een groot georganiseerd iets te zijn. Het kan ook klein en voor een besloten groep zijn. Een evenement is niks anders dan iets wat georganiseerd is en waar mensen eigenlijk vermaakt kunnen worden. Hierbij kun je aan van alles denken, als sportwedstrijden als de olympische spelen, dit is een enorm sportevenement.

Koningsdag

Ook vallen een theater, festivals, bedrijfsuitjes en ook een verjaardagsfeest kan onder een evenement vallen. Ook met de nationale feestdagen worden vaak evenementen georganiseerd. Neem koningsdag hier heb je alleen als koningsdag al wat een groot feest is en waar veel muziek festivals op gemaakt zijn, de koningsspelen; kinderen die een dagdeel of hele dag met z’n allen buiten spelletjes spelen. 

Eten en drinken

Op al deze gelegenheden moet het natuurlijk ook voorzien van eten en drinken, hier kun je evenementen verhuur voor inschakelen. Een catering bedrijf die je kunt inschakelen op evenementen wordt ook wel een evenementen verhuur genoemd. Je kan hier ook enorm breed naar kijken. Dit kan alleen het drinken zijn. dus alle bars die er zijn op het evenementen terrein, of het verzorgd alleen het eten op het terrein. Maar natuurlijk kan het ook beide verzorgen. Je kan hierbij dus denken aan een bar die geregeld is waar je je van drinken kunt voorzien, maar ook eetkramen komen hier aan te pas.

Snackkramen

Een evenementen verhuur hoeft niet een enorm bedrijf te zijn. Het kunnen ook kleinschalige bedrijven zijn die je kunt inschakelen of verschillende van die kleine bedrijven in te schakelen om verschillende soorten voedsel te kunnen verzorgen. Vaak zie je als evenementen verhuur een snackkraam, shoarmakraam, pizzakramen kunnen ook nog wel voorkomen kipkramen zien we ook steeds vaker.

Horecaverhuur

Als evenementen verhuur wordt je vaak ingezet voor evenementen. Naast evenementen verhuur is er ook horecaverhuur, dit is eigenlijk het zelfde. Maar ook kan horecaverhuur gericht zijn op éen groep. Bijvoorbeeld kunnen ze gericht zijn op alleen grootkeukens, hiermee wordt bedoeld dat ze het eten in een enorme keuken al klaar maken voor grote groepen mensen. Deze catering soort wordt vaak ingezet bij vliegtuigmaatschappijen, er kunnen natuurlijk geen klaar gemaakt worden in een vliegtuig daarom wordt dit alvast gedaan in een grootkeuken en dan bijna niks meer in het vliegtuig gedaan hoeft te worden.

https://drankengilde.nl/evenementen-verhuur/