Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Tegels

Tegels worden tegenwoordig goed verkocht. Dit komt doordat consumenten de tegels zowel binnen het huis gebruiken als buiten het huis. Hierdoor zijn er ook meer winkels bijgekomen dat tegels verkopen.

In de tuin

Tegels worden vooral in de tuin gebruikt. Het is een mooie manier om de tuin in te richten en overzichtelijk te houden. Hoe groter het gedeelte met tegels is hoe minder onderhoud een tuin nodig heeft. Als een tuin vol met gras en planten zit ben je vaak bezig met het onderhoud ervan. Vooral om het onderhoud kiezen mensen vaak om een grote deel van de tuin te betegelen.

In het huis

In het huis komen tegels ook steeds vaker voor. Dit komt door het feit dat tegels heel duurzaam zijn. Tegels kunnen tegen een stootje en je kunt in het huis volop leven. Bij goed onderhoud kunnen tegelvloeren zelfs levenslang meegaan. Bij laminaat moet je vaak zorgen maken om krassen en deuken. Bij tegels is dit niet het geval. Je kunt van alles erop latten vallen en de meubels verplaatsen zonder dat het de vloer beschadigd.

Voor binnen en buiten het huis heb je wel verschillende soorten tegels nodig. Je kunt op de onderstaande site meer leren hierover.