Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Iedere dag voldoende verse groente uit de groentebox

Er wordt aanbevolen om iedere dag zo’n 250 gram verse groente te eten. Echter lukt niet iedereen dat. Want wat moet je eten? Veel mensen vinden het moeilijk om iedere dag weer te verzinnen wat er ’s avonds op hun bord moet komen. En daarbij is 250 gram groente ook best veel. Met de Groentebox van De Verse Verleiding wordt het eten van voldoende groente een stuk makkelijker. U krijgt dan iedere week een doos vol verse groente in huis, waardoor u inspiratie krijgt voor het bereiden van uw avondmaaltijd. Daarbij wordt de groentebox ook regelmatig gevuld met snackgroente, zodat u zeker aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten komt.

Altijd de meest verse groente in huis

Wanneer u de groentebox van Teunissen De Verse Verleiding bestelt, bent u er altijd van verzekerd dat u verse groente in huis haalt. De groenten worden namelijk na de oogst direct verpakt, vers van het land. En dit zijn niet alleen Hollandse groenten, maar ook de meest exotische soorten vindt u in de groentenboxen van De Verse Verleiding. Van alfalfa tot ui en van Romanesco tot paprika, het zit allemaal in de groentebox. Ook zijn de boxen altijd goed gesorteerd, zodat u alle groenten in huis heeft om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten binnen een korte tijd.

Ook alles voor een lekkere maaltijd

Behalve de groentebox, kunt u bij De Verse Verleiding ook gaan voor Teun, de jongste telg van de familie. In deze maaltijdbox zit alles dat u nodig heeft voor een lekkere en gezonde maaltijd. Dus niet alleen groenten, maar bijvoorbeeld ook het vlees, eventuele deegproducten, rijst, pasta of aardappelen. Zo zet u snel een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel.