Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Houtlook tegels zijn dé nieuwe trend op dit moment

Bij Tegeloutlet Kroon vindt u een enorm assortiment aan houtlook tegels. Deze tegels worden het vaakst gebruikt als vloertegels. De tegels hebben de goede eigenschap zeer sterk te zijn. Ook hoeft u deze mooie houttegels niet in de was te zetten en zijn ze zelfs uit te rusten met vloerverwarming.

 

Houtlook tegels blijven ook nog eens lang mooi

Heeft u wel eens een mooie parketvloer gehad? Dan kent u vast wel het probleem dat het aanschuiven van een stoel een kras maakt, of dat water op de vloer een lelijke vlek achterlaat. Met houtlook tegels heeft u dit probleem niet. De tegels kunnen tegen een stootje en krassen of vlekken niet. Daarnaast staan ze ook erg gezellig in de tuin en gaan ze veel langer mee dan echt hout.

 

Betonlook tegels voor de variatie

Als u dan toch bezig bent met verbouwen, kijk dan ook eens naar de betonlook tegels. Tegeloutlet Kroon is netjes ingericht, waardoor u langs alle samples kunt lopen en naar hartenlust tegels kunt bekijken en voelen. In tegenstelling tot houtlook tegels worden betonlook tegels iets minder vaak voor de huiskamervloer gekozen, maar deze tegels zijn juist weer perfect voor in de tuin of in de badkamer. Ze geven een rustieke en neutrale sfeer. Wat betreft onderhoud zijn deze tegels geweldig, want ze nemen geen stof op en zijn eenvoudig met een doekje af te nemen.

 

Goedkope vloertegels en wandtegels bij Tegeloutlet Kroon

Voor al u wensen en vragen over goedkope vloertegels en wandtegels is Tegeloutlet Kroon dé plek voor u. Bij deze outlet kunt u een keuze maken uit de meest nieuwe trends voor de beste prijs. De prijzen zijn goedkoop zonder concessies te doen op de kwaliteit van de tegels. Of u nu op zoek bent naar houtlook tegels of betonlook tegels, u vindt het allemaal in het enorme assortiment. Bovendien heeft u geen afspraak nodig, dus u kunt zo binnen wandelen. De outlet ligt centraal tussen Gorinchem en Utrecht. Als u de auto pakt neemt u de A27 en dan bevindt de outlet zich naast de snelweg. Voor iedereen makkelijk te bereiken.