Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Originele bladerdeeg recepten voor verassende gerechten

Met de vele bladerdeeg recepten van Tante Fanny kun je alle culinaire kanten op. Van tartelette, appelflappen en vegan saucijzenhapjes tot heerlijke kaasvlinder. Of je nu van zoete, hartige of pittige bladerdeeg gerechten houdt; de verassende recepten voldoen aan al jouw wensen. Download gratis de receptenboekjes van Tante Fanny via hun website en ontdek dat je met dit deegproductenmerk alle kanten op kunt! Het is ook mogelijk om op de website te zoeken naar specifieke recepten of bladerdeeg recepten door te filteren op basis van jouw wensen. Handig, als je het prettig vindt om op een later moment eens rustig alle bak-ideeën door te nemen.

Nieuwe manieren om iets lekkers op tafel te zetten

Wanneer je graag bakt met bladerdeeg dan weet je dat je met het deeg van Tante Fanny veel kanten op kunt. Ontdek iedere keer weer nieuwe en verrassende manieren om iets lekkers op tafel te zetten en laat jouw gasten versteld staan van de originele creaties. De deegproducten van dit merk bevatten geen kunstmatige smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten. Ook bieden zij een uitgebreid assortiment aan met veganistische degen. Met een veganistische rol deeg en maar een paar ingrediënten zet je zo een plantaardige maaltijd of hapje op tafel. Mocht je er niet aan toe komen om gelijk de keuken in te gaan, dan kun je de meeste deegproducten van Tante Fanny ook gewoon invriezen. 

Aan de slag met een overheerlijke quiche maken

Naast verse bladerdeegrollen kun je van het merk Tante Fanny eveneens vers deeg kopen voor het maken van quiche en taart. Naast een verscheidenheid aan bladerdeeg recepten vind je dan ook veel recepten waar het de bereiding van taarten betreft. Wil jij een quiche maken? Dan zit je bij Tante Fanny helemaal goed! Ontdek de vele recepten waarmee je een vegetarische of veganistische quiche kunt maken of de vele andere mogelijkheden. Dat wordt gegarandeerd smullen.